Dolar 32,3624
%0.14
Euro 34,9794
%-0.24
Altın 2.325,770
%0.23
Bist-100 9,11
%0.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ilçe başkanları süreci değerlendirecek

CHP ilçe başkanları süreci değerlendirecek

CHP İzmir İlçe Başkanları kongre sürecinin değerlendirilmesi gündemiyle Cuma günü öğlen 13.30’da İl Başkanlığı’nda toplantıya çağırıldı.  CHP ilçe başkanları süreci değerlendirecek

  • Ege Postası
  • 20.12.2017 - 09:05

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven İzmir’in 30 ilçesinde partisinin ilçe başkanlarını cuma günü yapılacak ‘kongre süreci değerlendirme toplantısına’ davet etti.

10 Eylül’de mahalle delege seçimleriyle başlayan ve 17 Aralık Pazar günü sona eren ilçe kongreleri süreci, tartışmaları ve ayrışmalarıyla uzun süre gündem oluşturdu.  Delege seçimleri sürecinde ilçe yönetimlerini belirleyecek ilçe delegeleri belirlenirken yaşanan tartışma ve çekişmeler ilçe kongrelerinde karşılığını buldu.

HER KONGREDE BİRLİK MESAJI VERDİ

Katıldığı her ilçe kongresinde 2019 mesajı veren İl Başkanı Asuman Ali Güven aynı zamanda birlik olma ve tek listeli kongre çağrılarında bulunarak İl Başkanlığının süreci yönetme konusunda titizliğini vurguladı. Süreç boyunca il yöneticilerinin de yakından takip ettiği kongrelerde partililer oylarıyla il delegelerini de belirledi.

4 aylık kongreler sürecinde yaşanan ayrışmalarda sıklıkla birlik mesajları verilen il başkanlığı bu kez ilçe başkanlarını yaşanan tartışma ve çatışmaları değerlendirmek ve göreve yeni başlayan başkanları tanıştırmak için bir araya getiriyor. Toplantıya ilçe eski başkanlarından da katılım olması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.