Dolar 32,5596
%0.14
Euro 34,8740
%0.61
Altın 2.426,900
%-0.24
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İlçe Başkanı Özkan'dan 31 Mart değerlendirmesi

CHP İlçe Başkanı Özkan'dan 31 Mart değerlendirmesi

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan " Kuruluşun ve kurtuluşun, halkın, milletin, cumhuriyetin, Atatürk’ün, İsmet Paşa’nın, Ecevit’in partisinin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin İlçe Başkanı olarak, bir buçuk yılda 1 genel 1 yerel olmak üzere iki seçimden de alnımızın akıyla, oylarımızı artırarak çıkmış olmanın ve Gaziemir’de genel seçimlerde 1. Parti olmayı, yerel seçimlerde de yerel iktidar olmayı tekrar başarmanın gururunu yaşıyoruz" İlçe Başkanı Özkan'dan 31 Mart değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 25.04.2019 - 13:29

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, 31 Mart seçimlerinde elde ettikleri başarkının, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden kapı kapı, sokak sokak çalışan İlçe, Kadın,  Gençlik Örgütümüzün, Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi adaylarımızın dinamizminin, çalışma ve başarma azminin sonucu olduğunu söyledi. 

Özkan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

2014 yerel seçimleri ile kıyaslama yapacak olursak; 81.000 geçerli oyun kullanıldığı 2014 yılında partimizin oyu 38.000’lerde iken, o zaman ayrı ayrı seçimlere giren AKP+MHP bloğu da 38.000’lere yaklaşmış durumdaydı. Yani 31 Mart seçimleri ile 2014 yerel seçimleri teraziye konduğunda son seçim kafa kafaya başladı denebilir. Ama sandıklar açıldığında hepimizin gördüğü gibi, 83.000 geçerli oyun kullanıldığı 31 Mart yerel seçimlerinde halkımız bizim oylarımızı %11’lik artışla 47.000’lere çıkarırken, AKP+MHP ittifakını ise 33.000’lere geriletti.

GAZİEMİR’İ CHP’LİLEŞTİRİYORUZ!

Her geçen seçim tekrar tekrar gösteriyor ki; Gaziemir’i CHP’lileştirmeyi başarıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Halil Arda ile birlikte, Abdullah Arda Meydanı’na çıktığımız seçim startımızda %60 hedefi koymuştuk. Gaziemirli hemşehrilerimiz bizi mahcup etmedi ve Altı-Ok’lu bayrağımızı 1 dönem daha Gaziemir Burçlarına dikti.

Belediye Başkanımızda rekor oy hedefi koymuştu, 2017 referandumunu hesaba katmaz isek, genel ve yerel seçimlerde Gaziemir’de rekoru kırmış olmanın, hem benim hem de belediye başkanımızın koyduğu hedeflere sandıkta ulaşmış bulunmanın gururunu yaşıyoruz. 

Bu gururun en büyük sebebi olan İlçe Örgütüme tekrar tekrar teşekkür ediyorum. İlçe Örgütlerinin emeklerinin karşılığını ne ilçe başkanları, ne il başkanları, ne belediye başkanları, ne milletvekilleri ödeyemez!

GAZİEMİR’Lİ HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM!

Geçtiğimiz seçim süresince bizlere olan samimiyetleri, ilgileri, alakaları ve oylarıyla verdikleri büyük destekleri için Gaziemir’li hemşehrilerime CHP Gaziemir İlçe Örgütüm adına sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Halil ARDA ile birlikte, önümüzdeki 5 yıl boyunca aldığımız her bir oyun hakkını verecek, oyunu veren vatandaşlarımızı gururlandıracak, oyunu vermeyen vatandaşlarımızın ise bir sonraki seçimlerde oylarını alacağız. 137.000 nüfuslu kenti hep birlikte, ortak akılla yönetecek, CHP Belediyeciliği’nin farkını iyice hissettireceğiz.

İKTİDAR ÜLKEYİ YÖNETEMİYOR!

Bu seçimler bizim içinde çok farklı heyecanlara vesile oldu. Daha önceki seçimlerde biz Gaziemir’de başarılı sonuçları üst üste alırken, ülke genelindeki sonuçlardan dolayı kendi başarımıza sevinemez ruh halleri yaşıyorduk. Fakat geçtiğimiz seçimlerde halkımız kötü gidişe dur dedi ve CHP’ye yerelde iktidarı verdi. İstanbul’da, Ankara’da ve diğer önemli büyükşehirlerde Milletimizle sandıkta kurduğumuz ittifakın meyvelerini aldık. Şimdi bu yerelde verilen yetkiyi iyi kullanacak ve genelde de iktidar olacağız.

Ülkemizin selameti için CHP iktidarı şart duruma gelmiştir. Çünkü CHP varsa huzur var, refah var, barış var, sevgi var, hoş gürü var..  AKP varsa ekonomik kriz var, ateş pahası pazar var, ayrıştırıcı dil var, huzursuzluk var, hoşgörüsüzlük var, adaletsizlik, hukuksuzluk var.. Bu iktidar ülkeyi yönetemiyor, yönetemediğini de halkımız sandıkta onayladı. Gereken mesajı verdi.

Türkiye’mizin bu kötü gidişattan kurtuluşu, kurucu ruhtadır, Bu ruhta Cumhuriyet halk Partisindedir! Bizler, bizden önceki büyüklerimizin gösterdiği yoldan şaşmadan azimle yürümeye devam etmek zorundayız, devam ediyoruz. Halkımızın CHP iktidarına olan özlemini, umudunu görüyor, bu yolda canla başla çalışıyoruz.

AKP KAYBETMENİN TRAVMASINI YAŞIYOR!

Yine Akp’nin başarısız çıktığı seçimlerin ardından terör eylemleri başladı. 7 Haziran’da da aynı acıları yaşamıştık. Bu seçimden hemen sonrada, eli kanlı katillerin Şehit ettiği Askerlerimizden birinin cenazesine katılan tek siyasi lider olan Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılan alçakça bir saldırı var. Bu saldırı seçim sonuçlarını hazmedemeyen Akp iktidarının saldırısıdır, bu saldırı Mhp ve Akp yöneticilerinin kullandığı nefret dilinin saldırısıdır, bu saldırı Şehitlerimize yapılan saygısızlıktır! Bu saldırının sorumluları “CHP’lileri Şehit Cenazelerine sokmayın” talimatı verenlerdir. Bu saldırıyı yapan alçaklar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar! Ben buradan Gaziemir’li ve İzmir’li hemşehrilerime sormak istiyorum; aynı saldırı Akp Genel Başkanına yapılsa durum ne olurdu' 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.