Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP il yöneticisinden tepki çeken paylaşım! Tüfekle poz verdi

CHP il yöneticisinden tepki çeken paylaşım! Tüfekle poz verdi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Sedredil Coşkuner, yaşadığı krizlerin ardından tatile çıktı. Soluğu Erzurum'da alan Coşkuner, tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Coşkuner'in tüfekle verdiği poz ise tepki çekti. CHP il yöneticisinden tepki çeken paylaşım

  • Ege Postası
  • 20.08.2019 - 16:07

EGEPOSTASI- Türkiye'de bireysel silahlanmaya karşı duyarlılık kampanyaları düzenlenirken, tüfekli fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan İzmirli siyasetçi eleştiri oklarının hedefi oldu.

Karşıyaka CHP'deki imza krizinin arkasındaki isim olmakla suçlanan bu nedenle il başkan yardımcılığı görevinden alınıp ardından da Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından makam odası boşaltılıp şantiyeye gönderilen belediye koordinatörü Sedredil Coşkuner, sıkıntılı günleri geride bırakmak için ailesiyle birlikte Erzurum'a tatile gitti.

Coşkuner tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken, elinde tüfekle verdiği poz başını ağrıttı. Coşkuner'in bu fotoğrafı parti çevrelerince hoş karşılanmadı. Kamuoyu önünde olan siyasetçilerin paylaşımlarına daha dikkat etmeleri gerektiği ifade edildi. Bu tür özendirici paylaşımların asla kabul edilemeyeceği vurgulandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.