Dolar 32,5773
%0.32
Euro 34,7956
%0.18
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Kongresi'nde salon karıştı

CHP İl Kongresi'nde salon karıştı

CHP İzmir İl Kongresi'nde, Utku Gümrükçü konuşurken, rakibini destekleyenler arasındaki bir partili "Kerbela Şehitleri ölmez" dövizi açınca ortalık karıştı. Kavgaya, daha önce Atila Sertel'in adaylığını düşürmekle suçlanan ve partiden ihraç edilen Ozan Çelik'in gösterdiği bir döviz yol açtı. Milletvekili Erdal Aksünger Çelik'e yumruk atıp salondan çıkartmak istedi. İki kez kavga çıkınca kongreye ara verildi. Gümrükçü değil, yumruklar konuştu

  • Ege Postası
  • 07.01.2018 - 16:56

HALİDE DEMİR POLATLI - YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kongresi'nde adaylardan Utku Gümrükçü tezahuratlar eşliğinde kürsüye gelip konuşmasını yaparken, iki adayın taraftarları arasında arbede çıktı. Kavgaya, daha önce Atila Sertel'in adaylığını düşürmekle suçlanan ve partiden ihraç edilen Ozan Çelik'in gösterdiği, Gümrükçü'yü hedef olan bir yazının yer aldığı atkı yol açtı. Milletvekili Erdal Aksünger Çelik'e yumruk atıp salondan attırmak isteyince başlayan kavga nedeniyle kongreye ara verildi. 

‘Emir eri değil, parti neferi’ sloganlarıyla büyük tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen CHP İzmir İl Başkan Adayı Utku Gümrükçü, “Güzel günler görmek için CHP’nin geleceğini belirlemek için önümüzdeki süreçte örgüte kim liderlik kim önderlik edecek bunun kararını vermek için ve 2019’da İzmir’in 30 ilçesinde kazanmayı hedef koymuş ama Kasımında tek adam diktasını yıkmak için çalışacağız” diye başladığı konuşmasını sürdürürken bir anda salon karıştı.

1 Haziran seçimleri öncesi Atila Sertel'i şikayet edip, milletvekili adaylığını düşürmekle suçlanan ve bu nedenle partiden ihraç edilen Ozan Çelik Gümrükçü'nün konuşması sırasında "Kerbela Şehitleri Ölmez. Özür dile Utku Gümrükçü" yazılı bir atkı gösterdi. Erdal Aksünger ile Tacetin Bayır Çelik'e sert tepki gösterip salondan çıkartmak için ayağa kalktı. Aksünger, Çelik'e yumruk atınca bir anda arbede çıktı. Aksünger'in üzerine yürüyenler oldu, iki adayı destekleyenler birbirine girdi. Yumruklar, tekmeler havada uçuştu. Gümrükçü’nün konuşması yarım kaldı.

Arbede yatışmak üzereyken, ikinci kez salon karıştı. Kongreye 15 dakika ara verildi. Divan Başkanı Tekin Bingöl "Kargaşa devam ederse kongreyi iptal edeceğini" söyledi. salonda sükunetin sağlanamaması durumunda kongreyi iptal etmekle uyardı. 15 dakika arada salon yatıştırıldı, Gümrükçü konuşmasına devam etmek üzere yeniden kürsüye çıktı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.