Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Başkanı Yücel'den 15 Temmuz mesajı

CHP İl Başkanı Yücel'den 15 Temmuz mesajı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümüne ilişkin, mesaj yayınladı. Yücel mesajında "15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasimize, anayasal düzenimize ve Cumhuriyetimize yönelen bu hain saldırıyı milletimizin azim ve kararlığıyla defettik. Askeri yada sivil her türlü darbeye karşı demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz.Türk milleti bu ihaneti ve bu ihanete fırsat verenleri asla unutmayacak!" dedi. Dedesinin fotoğrafını paylaştı, 'Affetmeyeceğim' dedi

  • Ege Postası
  • 14.07.2019 - 17:47

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kast ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminin 3. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Büyük dedesi şehit Binbaşı Mehmet Zeki Bey'in fotoğrafını paylaşan Yücel, "Balkan savaşı, Trablusgarb savaşı, 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş savaşına katılan ve şehit düşen bir dedenin torunu olarak 15 Temmuz darbe girişimini bu millete yaşatanları asla affetmeyeceğim" dedi.

İl Başkanı Yücel mesajında "15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Demokrasimize, anayasal düzenimize ve Cumhuriyetimize yönelen bu hain saldırıyı milletimizin azim ve kararlığıyla defettik. Askeri yada sivil her türlü darbeye karşı demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti şeyhlerin, dervişlerin, müritlerin ve meczupların memleketi olmayacaktır. Darbe girişiminde bulunanlar kadar 15 Temmuz'a göz yumanlar ve zemin hazırlayanlar da suçludur.

Türk milleti bu ihaneti ve bu ihanete fırsat verenleri asla unutmayacak! Balkan savaşı, Trablusgarb savaşı, 1. Dünya savaşı ve Kurtuluş savaşına katılan ve şehit düşen bir dedenin torunu olarak 15 Temmuz darbe girişimini bu millete yaşatanları asla affetmeyeceğim.

(Fotoğrafta ortadaki kişi 7. Kolordu, 2. Fırka, 18. Alay, 3. Tabur Kumandanı iken şehit düşen büyük dedem Piyade Binbaşı Mehmet Zeki Bey'dir.)" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.