Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe örgütü esnafı ziyaret etti

CHP Güzelbahçe örgütü esnafı ziyaret etti

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korona virüs salgını nedeniyle zor durumda olan esnaflar için hazırladığı 17 maddelik çözüm önerisi ile ‘2.yüzyıla çağrı beyannamesi’ el broşürünü esnafa dağıttı. CHP’liler, esnafa bir dokundu adeta bin ah işitti.

  • Ege Postası
  • 26.10.2020 - 18:10

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ilçe yöneticileri, kadın kolları Başkanı Fadime Özkan Aydar ve yöneticiler, Belediye Başkan Yardımcısı  Kazım Çam ve meclis üyesi Osman Kaçmaz ile birlikte esnafı ziyaret etti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyuna duyurduğu 17 maddelik çözüm önerilerinin yer aldığı el ilanlarını  dağıttı.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen  “Esnafa bir dokunduk adeta bin ah işittik. Esnafımız çok zor durumda. Siftahsız kepenk kapattığı günlerin sayısı her geçen gün artıyor. Koronavüris salgını da zor günler geçiren esnafımızı daha da zor durumda bırakmıştır” dedi.

“GERÇEK HALK İKTİDARI GELSİN ARTIK”

CHP İlçe Başkanı Bilgen, “Esnaf kardeşlerimize Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 17 maddelik çözüm önerisinin yer aldığı el broşürünü ve 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi kitapçığını dağıttık. Hükümet, esnafı sahipsiz bıraktı. CHP İlçe Başkanlığı ve Güzelbahçe Belediyesi dar gelirlinin sesi, esnafın dili, işçinin alın teri olmaya devam ediyor.  Esnaf, beş müteahhide ülkeyi peşkeş çeken AKP iktidarının bir an önce gitmesini ve esnafı, emekliyi, işçiyi ve memuru düşünen gerçek anlamda halk iktidarının iş başına gelmesini istedi. CHP ilçe örgütü olarak esnafımızın sesi olmaya, onların sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.