Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe'den Yücel'e ziyaret

CHP Güzelbahçe'den Yücel'e ziyaret

CHP Güzelbahçe İlçe örgütü, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyeleri yeni seçilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu, başarılar diledi.

  • Ege Postası
  • 19.01.2018 - 17:24

Ziyarette konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Güzelbahçe ilçe örgütümüz dinamizmiyle bize her zaman güç vermiştir. Sayın belediye başkanımızı da yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Partimizi 2019 seçimlerine en iyi şekilde hep beraber, birleşerek, bütünleşerek ortak akılla hazırlayacağımızı düşünüyorum. Yerel ve genel seçimlerde, referandumda, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İzmir’in tercihi bellidir. Cumhuriyetten, Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği muasır medeniyet hedefinden ve İzmir’in hoşgörü kenti olması kimsenin yaşam tarzına müdahale etmediği bir tarzın olması hakimdir. Güzelbahçe’nin de aynı şekilde tercihi bellidir. Hepinize yaptığınız çalışmalar ve katkılardan dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı  Kazım Çam da "Biz birlikte yola çıktık. 2019 seçimlerinin nasıl bir zorlukta ve mücadeleyle geçeceğinin bilincindeyiz" dedi. Güzelbahçe örgütü olarak hep diri ve dinç olduklarını vurgulayan Çam, "Belediye başkanıyla her zaman uyum içinde çalışan İzmir’in örnek ilçelerinden biriyiz. Bu uyumumuz devam edecektir. İl başkanlığımızla çalışmalarımız da aynı uyumla devam edecektir. Biz nasıl yola çıktıysak o yolu da başarıyla tamamlayacağız. Artık el ele kol kola çalışarak İzmir’in çıtasını nasıl daha fazla yükseltiriz ona çalışacağız. Kurultayımızı da yapıp, tekrar genel başkanımızı seçip kentimize dönüp çalışmalarımıza devam edeceğiz. Güzelbahçe olarak hiçbir sıkıntımız olmayacak ve sizin yanınızda olacağız.”

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de Yücel'e inanıp güvendiklerini ve açık destek verdiklerini vurguladı. İnce, "Bugün yanınızdayız. Kurultayda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni hedeflere koşacağız, Allah utandırmasın biz sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde partimizin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Türkiye’yi Anayasa’da yazılan şekliyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in devamını sağlayacak şekilde Türkiye’yi yeniden yaşanılabilir, nefes alınabilir, mutlu insanların ülkesi haline getirmek için birliğimizi tesis etmek zorundayız” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.