Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe’den İmamoğlu’na destek

CHP Güzelbahçe’den İmamoğlu’na destek

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, yoğun tartışmalar içinde yenilenmesine karar verilen İstanbul Seçimleri’nde, Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için bağış kuyruğu oluşturdu.

  • Ege Postası
  • 27.05.2019 - 16:52

CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Zeynep Ferda Demirbaş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili üzerlerinde yazılı ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ tişörtleriyle birlikte Ekrem İmamoğlu’na destek için bağış yaptı, pankart açtı ve ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ sloganı attı. 

Daha önce bireysel olarak yaptıkları desteği şimdi toplu olarak gerçekleştirdiklerini belirten CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ‘‘Güzelbahçeli seçmenlerimiz, partililerimiz başlattığımız bu imeceye destek olmak amacıyla İş Bankası Güzelbahçe Şubesi önünde toplandılar. Çok sayıda partili ve vatandaşlarımız da internet üzerinden bağış kampanyasına katıldılar.

Mütevazı bütçemizle birlik beraberlik içinde adayımıza destek olmaya çalışıyoruz. ‘Her Şey Çok güzel Olacak’ diyerek Güzelbahçelilere ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum’’ dedi. Bağış kampanyasına katılan vatandaşlar ve partililer banka önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.