Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe'den 'hayır'lı zirve

CHP Güzelbahçe'den 'hayır'lı zirve

CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü ‘Anayasaya hayır’ çalışmalarına ilçenin en yüksek yerleşim merkezlerinden olan Payamlı Mahallesi’nden başladı.

  • Ege Postası
  • 18.03.2017 - 11:09

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri Payamlı Mahallesi’ne gitti. Kadınlar ev ev dolaşarak Anayasaya neden hayır denilmesi gerektiğini anlatırken, erkekler ise kahvehanede sohbet etti.

‘Hayır’ kampanyasına ilçenin en yüksek rakımlı mahallesi olan Payamlı’dan başlamayı uygun bulduklarını belirten  CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Tek adam yönetimine karşıyız.Yasamanın, yürütmenin ve yargının tek elde toplanmasına karşıyız. Bu kadar yetkiyi babamıza bile vermemeliyiz. Bu işin sonu diktatörlüğe gider, faşizme gider” dedi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de “Cumhuriyet için, demokrasi için, geleceğimiz için hayır demeliyiz. Aksi takdirde 94 yıllık cumhuriyetimiz sona erecek. Zaten her fırsatta 94 yıllık reklam arasına son vereceğiz demiyorlar m? Eğer Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyeti korumak istiyorsanız, 16 nisanda tercihinizi hayırdan yana kullanmalısınız. Çünkü hayırda hayır var” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.