Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe'de Işın güven tazeledi

CHP Güzelbahçe'de Işın güven tazeledi

CHP Güzelbahçe İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı. Kongrede, mevcut Kadın Kolları Başkanı Menekşe Işın, tek liste çıkardı ve güven tazeledi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 09:24

Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen CHP Güzelbahçe İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin  divan başkanlığına CHP eski Parti Meclis Üyesi ve halen Karabağlar Kent Konseyi Başkanı olan Seniye Nazik Işık seçildi.

Işık, 2019’da eğer mevcut siyasi iktidarın seçimleri kazanması halinde ülkede bir daha doğru dürüst seçim yapılmayacağını savundu ve şunları söyledi:
“CHP’de iş başına gelen yeni yönetimler, 2019’da yapılacak seçimlerde ülkemizi parlamenter demokrasiye geri döndürmek için mücadele edecek, cumhuriyete sahip çıkmak için çalışacak.”

Kongrede konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de seçimleri kazanmanın yolunun kadın kollarının iyi örgütlenip iyi çalışmasından geçtiğini söyledi. İnce, “Bu nedenle 2019 yılında yapılacak seçimler çok önemli. Bugün partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı zamanda doğum günü. Mustafa Kemal Atatürk’ü sevmeyenler, partimizin de, sayın Kılıçdaroğlu’nun da düşmanı. Atatürk’ü sevmeyenler bizi de sevmiyor. Allah genel başkanımızı başımızdan eksik etmesin ve kem gözlerden korusun” diye konuştu.

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam da “Kadın olmayınca hiçbir şey olmaz. Ben de siyaseti, eğer partimizin sana ihtiyacı varsa onun için elinden geleni yap diyen çok değerli eşim sayesinde yapıyorum. Bir canım varsa o da Cumhuriyetimize ve Cumhuriyet Halk Partimize feda olsun. Kadınlarımızın her yerde olmaları bizi mutlu ediyor. Onları daha çok yerde görmek içinde ilçe yönetimi olarak, belediye başkanımızla birlikte her desteği vermeye devam edeceğiz. Referandum da hedefler koyduk ve o hedefleri kadınlarımızın büyük emeği sayesinde başardık. Kadınlarımız olmadan hedefleri başarmamız mümkün değil. 2019 da kadınlarımızla ülkemizi tek adama bırakmayacağız” dedi. Yapılan seçim sonucunda Menekşe Işın başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Esma İşleyen, Selvihan Özasil, Meral Özşimşek, Şaziye Sağlam, Leyla Sarıhan İnce, Perihan Zenger

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.