Dolar 32,5745
%0.09
Euro 34,8891
%0.07
Altın 2.434,650
%0.19
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe'de iddialı 'hayır' mesajı

CHP Güzelbahçe'de iddialı 'hayır' mesajı

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, referandum çalışmalarına katılacak partililere iletişim, ikna ve beden dili eğitimi verdi. Eğitim öncesi konuşan CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, “Güzelbahçe’de sandıkları hayır oylarıyla patlatacağız ve yüzde 85’i bulan hayır oyu çıkartacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 19.02.2017 - 09:50

CHP Genel Merkezi İletişim Uzmanı Görkem Başaran, CHP Güzelbahçe ilçe örgütüne kayıtlı üyelere referandum sürecinde nasıl davranmaları gerektiğini anlatan bir seminer verdi. Seminer öncesinde üyelere hitap eden CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Cumhuriyet olmadan adalet olmaz, demokrasi olmaz.15 yıldır bu ülkeyi yönetenler PKK ile FETÖ ile kol kola girdiler, şimdi de kandırıldık diyorlar. Bunlar Allahtan korkmuyor ama kuldan da utamıyor” dedi. CHP olarak referandum sürecinde halka neden ‘hayır’ oyu verilmesi gerektiğini anlatacaklarını ve kimseyle kavga etmeyeceklerini belirten Çam, “Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde de cumhuriyetten ve parlamenter sistemden yana olan çok sayıda vatandaşımız var. Bu seçmenlerimiz ile partide buluşmak yerine referandum sürecinde açacağımız ‘Demokrasi Evleri’nde buluşacağız. Güzelbahçe’de iki merkezde bu evlerden açarak halkımıza referandum sürecinde yardımcı olacağız. İki aylık çalışmamız sonucunda Güzelbahçe’de sandıkları hayır oylarıyla patlatacağız ve yüzde 85’i bulacak oranda hayır oyları çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

İNCE:BİZ BİR TAKIMIZ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de referandum çalışmalarının örgütlü bir şekilde yapılmasından yana olduğunu belirterek, “Biz bir örgütüz. Hepimiz bir takımız. Takım el ele tutuşur, kol kola girer. Birbirine destek olur, yanında yer alır. Kimse tek başına bir şeyi başaramaz. Ama hep birlikte çok şeyi başarabiliriz. İktidar partisinin içerisinden de hayır diyen çok sayıda hemşerimiz var. Onları ikna ederek hayır oylarının oranını mümkün olan en yüksek seviyeye çıkarmalıyız. Bunun için de önümüzdeki iki ay gece demeden, gündüz demeden çalışmalıyız” dedi.

ETKİLİ İLETİŞİMİN PÜF NOKTALARINI ANLATTI

Daha sonra iletişim uzmanı Görkem Başaran, CHP üyelerine etkili iletişim kurmanın püf noktalarını anlattı. Başaran, “Kesinlikle saldırgan ve agresif olmayın. Kemikleşmiş, fanatik seçmenleri ikna etmek için uğraşmayın, onlarla boşuna zaman harcamayın. Sinirlerinize hakim olun” dedi. Başaran, “Evet veya hayır çıkması bizlerin elinde. Kim daha çok çalışır ve neden hayır demek veya neden evet dememek gerektiğini çok iyi anlatırsak, zaten kamuoyu yoklamalarında açık ara önde olan hayır oyları, daha da artar” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.