Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Genel Merkezi’nde kurultay anketi iddiası

CHP Genel Merkezi’nde kurultay anketi iddiası

CHP'de kurultay süreci devam ederken flaş bir iddia gündeme bomba gibi düştü. CHP Genel Merkezi'nin delegeleri arayarak anket yaptığı iddia edildi. CHP Genel Merkezi’nde kurultay anketi iddiası

  • Ege Postası
  • 21.07.2018 - 20:43

 CHP’de muhaliflerin kurultay için imza toplama işlemi devam ederken yeni bir iddia ortalığı karıştırdı.

Odatv’de yer alan habere göre, CHP Genel Merkezinin, delegeleri arayarak anket yaptırdığı ortaya çıktı. Tek tek aranan delegelere birtakım sorular yöneltildiği belirtilirken, delegelerin güvenliği için, yapılan görüşmenin ses kaydının da alındığı iddia edildi.

MUHALİFLERİN 623 İMZAYA İHTİYACI VAR

Toplam 1245 delegesi bulunan CHP’de, partiyi kurultaya götürmek için, delegelerin yarısının bir fazlasının imzası gerekiyor. Kurultay için 623 imza toplanırsa Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başta Muharrem İnce olmak üzere adaylar CHP Genel Başkanlığı için yarışacak.

CHP’de kurultay tartışmaları giderek büyüyor

CHP'nin Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kurultay sürecindeki partisine sitem etti. Özcan, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada, "Korku dağları sarmış" dedi ve zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Twitter’dan yaptığı açıklamda kurultay sürecinde imza veren delegelerin parti merkezi tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Özcan, sosyal medyadan “Korku dağları sarmış” sözleriyle başlayan bir mesaj paylaştı ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. Basında yer alan ‘delegelerin aranması’ haberlerinden sonra gelen açıklamanın sonunda “İşte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz” denildi.

İŞTE ÖZCAN’IN O MESAJI

“Korku dağları sarmış…hak hukuk adalet diyeceksin…Tüzüğün verdiği imkanı kullanarak Kurultay iradesini ortaya koyan delegeye baskı yapıp, hatta tehdit edeceksin..işte tam da bu nedenlerle değişim diyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.