Dolar 32,3651
%0.15
Euro 34,9645
%-0.29
Altın 2.325,480
%0.22
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'in çelengine AK Parti'den tepki

CHP Gaziemir'in çelengine AK Parti'den tepki

10 Kasım'da Atatürk'ü anmak için yapılan resmi törenler AK Parti ve CHP'yi bir kez daha karşı karşıya getirdi. AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabir Telingün, CHP'nin koyduğu çelengin yasa dışı olduğunu öne sürdü

  • Ege Postası
  • 10.11.2013 - 15:47
BÜNYAMİN DOBRUCALI / Haber servisi - Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasetin tansiyonu her geçen gün artıyor. Her türlü eylem, söylem ve tutum rakip siyasetçiler için yeni bir polemiğin kapısını aralıyor. Tıpkı 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerinde Gaziemir'de yaşananlar gibi. AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabir Telingün resmi twitter hesabından önce bir tespitte bulundu, ardından konu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFI VAR
CHP Gaziemir İlçe örgütünün Atatürk anıtına koyduğu çelengin üzerinde Atatürk ve Türk bayrağı olduğunu belirten Telingün twitter mesajında 'YASADIŞI, Atatürk ve Bayrağı Siyasallaştıran CHP Gaziemir İlçe Çelengi' yazdı. CHP Balçova İlçe örgütünün çelengini 'yasal', CHP Gaziemir İlçe örgütü'nün çelengini 'yasadışı' olarak nitelendiren Telingün 'suç duyurusunda' bulunduğunu açıkladı.



TELİNGÜN'E GÖRE YASAL OLAN ÇELENK





TELİNGÜN'E GÖRE YASADIŞI OLAN ÇELENK






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.