Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir’den siperlik ve gıda dayanışması!

CHP Gaziemir’den siperlik ve gıda dayanışması!

Koronavirüs salgınıyla mücadele çevresinde Gaziemir’de kriz masası gibi çalışan CHP Gaziemir İlçe Örgütü, kentte her kesime dokunarak, süreçte kent dayanışmasını sağlıyor.

  • Ege Postası
  • 08.05.2020 - 09:29

Sokağa çıkma yasağı olan veya çıkmaları riskli olan Gaziemirlilerin zorunlu ihtiyaçlarına lojistik destek vermeye, talepte bulunan vatandaşların evlerine maske ulaştırmaya devam eden İlçe Örgütü, bu seferde İlçede faaliyet gösteren Eczane ve taksi duraklarına siperlik dağıttı. Dağıtımla alakalı açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Kasım Özkan; “ Pandemi süreci tüm dünya gibi Gaziemir’de de hayatın akışını bozdu. Kimileri evde kalabilirken, kimileri hayatını devam ettirebilmek için, kimileri ise bizlerin hayatının devam edebilmesi için evde kalamıyor! Bunlar sağlık emekçilerimiz, eczanelerimiz ve ulaşım hizmetlerinde çalışan emekçilerimiz. Gaziemir’de faaliyette bulunan eczanelere ve kent genelinde bulunan taksi duraklarına siperliklerini ulaştırdık. Bazıları maskeyi dahi dağıtamazken, biz maskeleri evlere ulaştırma aşamasını geçip, bizler için can siperane bir şekilde çalışan emekçilerimizin kendilerini koruması için siperlik dağıtımına geçtik. Biz halk için halkla beraber çalışma şiarını kendisine rol edinmiş bir partiyiz, CHP varsa herkes için var ilkesinin ışığında gücümüzün yettiği tüm kesimlerle dayanışma ağımızı büyütüyoruz. Süreç gösterdi ki ülke yönetilemiyor, ülke savuruluyor. Devlet krizlerle baş edemez hale getirildi. Maske dağıtamayan bir hükümet varken, siperlik dağıtan ilçe örgütlerini gören halk, halk sağlığını yok sayanlardan hesabını sandıkta soracaktır!”

VEREN ELİ, ALAN ELLE BULUŞTURMADAN, BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ!

İl Başkanlığının başlattığı Birlikte Paylaşalım kampanyasının Gaziemir’de de çok iyi organize edildiğine değinen Başkan Özkan; “ Bugüne kadar gerek İzmir Büyükşehir Belediyemizle gerekse İlçe örgütümüzle Gaziemir’de yaklaşık 4000 aileye gıda desteğinde bulunuldu. Biz gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve tüm ilçe örgütü olarak, kendi kaynaklarımızın yanı sıra, yardımda bulunmak isteyen hemşerilerimizin de katkısıyla ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize desteklerimizi ulaştırıyoruz. Başvuruları mahallelerdeki kaynaklarımızdan ya da direk ilçe başkanlığımıza ulaşıp talepte bulunan vatandaşlarımızdan direkt olarak alıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları gereği, veren eli, alan el ile buluşturmuyor, kimin yardımının kime gittiğini kendimiz dahi unutuyoruz. Dayanışma kampanyasını kendi kaynaklarımızla sürdürmenin yanı sıra Köprü görevi de üstleniyoruz. Yardımda bulunan vatandaşlarımıza ve Gaziemir’e gösterdiği dayanışma desteğinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e bir kez daha teşekkür ediyoruz. “

BAŞKAN ÖZKAN’DAN GAZİEMİRLİLERE ÇAĞRI!

Gaziemirli vatandaşlara dayanışma çağrısını yenileyen CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan; “Biz tüm Gaziemir’e çağrımızı yeniliyoruz, İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’in ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in başlattığı İzmir Dayanışması’nda biz varız diyen ve yardımda bulunmak isteyen yurttaşlarımız bize ulaşsın birlikte paylaşalım, bu kötü günleri atlatmayı birlikte başaralım!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.