Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'den Bir Fidan, Bin Hayat kampanyası

CHP Gaziemir'den Bir Fidan, Bin Hayat kampanyası

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı yaklaşık 3 gün boyunca yanan ve binlerce ağacın yok olduğu orman yangınları için kampanya başlattı. Örgütte seferberlik ilan eden İlçe Başkanı Kasım Özkan, bölgenin rehabilite edilmesinin ardından ağaçlandırılması adına Bir Fidan, Bin Hayat’tır diyerek kampanyanın startını verdi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2019 - 14:58

Mesaj ve sosyal medya üzerinden kampanyaya destek çağrısında bulunan İlçe Başkanı Kasım Özkan, “Günlerdir süren ve adeta ağaçlarla birlikte ciğerlerimizi de yakan yangının yaralarını sarmak adına elimizden geleni yapmak tüm yurttaşlarımız gibi bizlerinde boynunun borcudur. Dev çınarın filizleri olan bizler, yanan ciğerlerimizi yeniden yeşerteceğiz. İlçe başkanlığımızca toplanacak bağışlarla, yanan bölgelerin yeniden ağaçlandırılması adına fidan dikiminde bulunacağız. Gaziemirli hemşehrilerim başta olmak üzere, tüm sivil toplum kuruluşlarını, siyasi partileri ve yurttaşlarımızı bu ağaçlandırma kampanyasına destek olmaya çağırıyorum. “

İZMİR’İN DAĞLARINDAKİ ÇİÇEKLERİ SOLDURMAYACAĞIZ

Bir fidan bedelinin 10 TL olduğunu açıklayan Başkan Özkan, İzmir’in dağlarında açılan çiçekleri soldurmayacaklarını, İzmir kamuoyunun da bu nokta aynı düşüncede olduğuna inandığını ve bir fidan bedelinin 10 TL olduğunu açıklayarak, kampanyanın sonunda daha yeşil bir İzmir yaratacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.