Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8666
%0.39
Altın 2.495,840
%0.46
Bist-100 9.701,00
%1.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Foça İlçe Başkanı Yıldırım'ın hedefi büyük

CHP Foça İlçe Başkanı Yıldırım'ın hedefi büyük

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Çiğli dışında ilçe kongreleri tamamlandı. İzmir’in Foça ilçesinde 25 yaşında ilçe başkanlığına aday gösterilen ve çarşaf liste yöntemiyle yapılan seçimin sonunda seçilen Baran Gezmiş Yıldırım, İzmir’in en genç başkanı olarak koltuğuna oturdu. İzmir'in en genç başkanı mazbatasını aldı

  • Ege Postası
  • 15.12.2017 - 11:11

HALİDE POLATLI/HABER MERKEZİ-Mazbatasını alarak görevine başlayan Baran Gezmiş Yıldırım, “25 yaşında böyle bir sorumluluğun altına giriyorum. Gençlere artık sadece sözde değil özde yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. ‘Bir gün tribünden sahaya inmezseniz biri düdüğü çalar ve oyun bitti der’ demişti Rahmetli Ecevit. Biz de sahaya inip gerekli mesajı Türkiye’ye vereceğiz” dedi.

FOÇA SOKAKTA PLATFORMU’NU DAHA FAZLA AKTİFLEŞTİRECEĞİZ

“Yeni dönemde direkt komisyonları kurup, engelli komisyonu da olacak, çalışmalara başlayacağız. Üyelerimizle beraber hareket edeceğiz” diyen CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, yaklaşık altı dönemdir iktidarda olan partisinin oylarını daha fazla arttırmak için mücadele edeceklerini, önceliklerinin ise ‘partili olmayan her eve girmek’ ve ‘Foça Sokakta Platformu’nu daha aktif hale getirmek’ olduğunu söyledi.

PARTİLİ OLMAYAN HER EVE GİDECEĞİZ

İlçe Başkanı Yıldırım, yeni dönemde yapacaklarını, “Partili olmayan herkesin evine tek tek gidip hepsiyle görüşeceğiz. Çayını içeceğiz sohbet edeceğiz. Bize oy vermeleri değil ülke gündemine dair konuşacağız. Biz sizden kendimiz için ülke için bir şey talep ediyoruz. Ülkenin durumunu anlatacağız. Gençlik kolları ile ilgili ciddi bir çalışma yapacağız. Genç üye sayımız az. Gençlik kolları ile koordineli olarak daha fazla gencin partinin içinde olmasını sağlayacağız. Genel siyaset yapmadan önce gençleri siyasete ısındırmak için onların isteklerini dinleyeceğiz önce. Onları karşılamak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde dile getirdi.

TÜM MAHALLELERDE HALK TOPLANTILARI YAPACAĞIZ

Danışma Kurulu toplantılarına başlayacaklarını, partisindeki kıdemli siyasetçilere yer verdikleri gibi onlarla sürekli istişare halinde olacaklarını kaydeden genç başkan Yıldırım, gençler ve kadınlarla sokak sokak bayrak ve afiş asmaktan da geri durmayacağını belirtti:

“Danışma kurulu toplantılarına başlayacağız. Ardından üye ve halk toplantıları gerçekleştireceğiz. Belediye başkanı, meclis üyeleri, milletvekilleriyle tüm mahallelerde halk toplantıları yapacağız. Böyle tecrübeli ekiple genç enerjimizi harmanlayıp gece gündüz çalışacağız. Sokak sokak bayrak ve afiş asmaktan geri durmayacağım. Parti büyüklerimizle istişareden asla vazgeçmeyeceğiz. Hem gençlik ve kadın kolları ile sokakta olacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.