Dolar 32,5490
%0.19
Euro 34,9254
%-0.13
Altın 2.443,860
%0.31
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Foça'dan kurultay gibi danışma kurulu!

CHP Foça'dan kurultay gibi danışma kurulu!

CHP Foça'da danışma kurulu toplantısı adeta kurultay havasında oldu. Geniş katılımlı toplantıda İlçe Başkanı Biçer'in gündeminde 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşananlar ile olası erken seçim vardı. Biçer sözlerini örgüte, " Ya hep beraber ya hiç birimiz" diyerek bitirdi. CHP Foça'dan

  • Ege Postası
  • 30.09.2016 - 09:54

EGE POSTASI - CHP Foça İlçe Örgütü, kurultay gibi danışma kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Reha Midilli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen danışma kurulu toplantısına CHP örgütü adeta çıkarma yaptı.

Toplantıda CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, TBMM Divan Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, PM Üyesi Mustafa Moroğlu, İl Başkanı Asuman Ali Güven, YDK Üyesi Mahir Polat, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Aliağa, Bornova, Bayraklı, Kemalpaşa, Menemen, Tire ilçe başkanları, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, il eski başkanları Ali Engin, Bedri Serter, Gençlik Kolları MYK Üyesi Mustafa Evsen, İl gençlik kolu başkanı Sinan Sarıküse, önceki dönem Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, son genel seçimlerde partiden milletvekili adayı olmayı başaran Nurgül Uçar, Ülkümen Rodoplu, meclis üyeleri ve partililer yer aldı. 

GÜNDEMİ 15 TEMMUZ
İlçe Başkanı Günal Biçer, toplantıda yaptığı konuşmada 15 Temmuz Darbe girişine karşı Cumhuriyet Halk Partisi'nin başta Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm üyeleri ile demokrasinin yanında yer aldığını ifade etti. Biçer, iktidarı hedef aldı ve şunları söyledi;

"Şu unutulmamalı ki cemaatin eski ortağı gibi çalışan bugün ki mevcut iktidardır. Öyle ki iktidar partisi millet vekillerinin birlikte çekilmiş resimleri basın da çıkıyor. 17-25 Atalık yolsuzluk soruşturması ve ardından yaşananlara baktığımız da karşımıza adeta bir ortaklık kavgası görüntüsü veriyor.17-25 Aralık öncesi olmayan kavga ardından bir savaş görüntüsüne dönüşmüş ve 15 Temmuz Darbe girişimi ortaya çıkmıştır. Evet, ortada bir darbe girişimi olmakla beraber, öncesinin de olduğunun farkındayız... Biz bununla da mücadele edecek ve şeffaf bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz!
KHK ile 1 milyona yakın insana etkilenmiş ve cok ciddi mağduriyetler ortaya çıkmıştır. Bunun da takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Nitekim Genel Başkanımız da bu konuda ki hassasiyeti ortaya koymuştur. Ülkemizin başına bela olmuş ve yıllardır mücadele ettiğimiz terörü de şuan tüm kanlı ve karanlık yüzüyle yaşamakta ve hergün ne yazık ki şehitler vermekteyiz... Barış ve demokrasinin hakim olduğu Foça'yı tüm Türkiye'ye örnek bir model olarak hiç kuşkusuz sunabiliriz." 

YA HEP BERABER YA HİÇ BİRİMİZ
Seçim hazırlıklarına da  değinen Biçer, " Evet, artık dillendirilen ve erkene alınma ihtimali olan seçimlere hazırlıklarımız, mahalle mahalle, sokak sokak çalışmalarımız ve yoğunlaşan birebir ev ziyaretlerimiz ile çok ciddi çalışma ve hazırlık içerisindeyiz.Mevcut oy oranımızı arttırıp, Foça'yı; Cumhuriyetimizin, Atatürk'ün ve Demokrasimizin adeta kalesi ve beşiği olmasına devam ettireceğiz... Artık şunu da bilmeliyiz ki: ben değil biz, ben değil Cumhuriyet Halk Partisi, ben değil Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü, ben değil ülkemizin geleceği diyeceğiz....Sizlere son cümlem ; Ya hep beraber ya hiç birimiz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.