Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Foça Adayı Gürbüz'den 'TEMAD'a ziyaret

CHP Foça Adayı Gürbüz'den 'TEMAD'a ziyaret

Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan adayı olan Fatih Gürbüz, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Foça Şubesi’ni ziyaret etti. Fatih Gürbüz'e ziyaretinde CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım da eşlik etti. CHP Foça Adayı Gürbüz'den 'TEMAD'a ziyaret

  • Ege Postası
  • 17.02.2019 - 13:41

CHP heyetini makamında kabul eden TEMAD Foça Şubesi Başkanı Ramazan Harmandar, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Fatih Gürbüz, tarım, turizm ve balıkçılığın yanı sıra Foça'nın aynı zamanda bir garnizon şehri olduğuna işaret etti. Şair Ataol Behramoğlu'nun "Karataş’a bir kez ayak basan ayrılamazmış derler, Foça da sizi bırakmaz zaten kalbinizle bastıysanız eğer.." sözlerine atıfta bulunan Gürbüz, "Foça'ya görev için gelen Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları da sanırım şairin işaret ettiği Karataş'a ayak basıyorlar. Burada görev yapan komutanlarımızın emekli olduklarında gelip buraya yerleşmeleri de Foça'ya duydukları sevgi ve bağlılığın göstergesidir. Ayrıca Foça'mızda yaşayan emekli komutanlarımızın burada TEMAD gibi ülke genelinde teşkilatlanmış ciddi bir sivil toplum kuruluşu çatısı altında toplanmaları da sevindiricidir. Burada eksik olan parça, başta denizcilik olmak üzere birçok alanda teknik bilgiye sahip olan ve Foça'ya sevgi duyarak burada yaşamayı tercih eden emekli komutanlarımızın, 31 Mart'ta halkımızın teveccühü ile seçileceğimiz ve  1 Nisan'da kuracağımız yeni yerel yönetime katkıda bulunmaları gerektiğidir" diyerek, sadece yerel seçimler için değil, Foça'yı ortak akılla yönetme vaadini gerçekleştirme noktasında da destek istedi.

TEMAD Foça Şubesi Başkanı Ramazan Harmandar ise TEMAD'ın bütün siyasi partilere eşit mesafede olduğunu, siyasi tercih noktasında topyekun üyeleri adına herhangi bir destek vaadinde bulunmasının doğru olmadığını, ancak Fatih Gürbüz'ün samimi yaklaşımından dolayı son derece memnuniyet duyduğunu ve önümüzdeki dönem Foça'yı daha iyi yerlere taşımak adına, TEMAD olarak yerel yönetime katkıda bulunmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.