Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP eski il yöneticisi yola çıktı

CHP eski il yöneticisi yola çıktı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem CHP İl Başkan Yarımcısı Celal Yıldız, Narlıdere Belediye Başkan Aday Adaylığı için hazırladığı dosyasını teslim etti. 'Hizmet bayrak yarışıdır'

  • Ege Postası
  • 18.10.2018 - 14:48

Yakın çevresindekiler ile birlikte CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’na giden ve dosyasını teslim eden Celal Yıldız, İlçe Başkanı Şahin Fırat, ana kademe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ile çay içip sohbet etti. 44 yıllık Narlıdereli olduğunu vurgulayan Yıldız, “Ömrünü Narlıdere’ye vermiş bir yurttaş olarak İzmir’in gözbebeği, yükselen değeri Narlıdere’yi bulunduğu muazzam seviyenin yukarısına çıkartabilmek için çalışmaya adayım” dedi.

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Celal Yıldız şunları söyledi:

"51 yıllık yaşamımın 44 yılını Narlıdere’de yaşadım. 30 yıldır Narlıderemizde ticari ve siyasi yaşantıma aktif bir şekilde devam ediyorum. Bir Narlıdereli olarak Narlıdere’yi ve Narlıdereli’yi biliyor, tanıyorum. Mavisinden yeşiline kentini karış karış yaşamış, ömrünü Narlıdere’ye vermiş bir yurttaş olarak İzmir’in gözbebeği, yükselen değeri Narlıdere’yi bulunduğu muazzam seviyenin yukarısına çıkartabilmek için çalışmaya adayım. Genç yaşlarımdan itibaren kentin yönetimi içerisinde yer aldım. 2 dönem belediye meclis üyeliği, 3 dönem CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendim. Kentin yönetimin temel taşlardan olan mahalle çalışmalarında yer aldım, mahalle temsilcilikleri yaptım. 30 yıllık siyasi deneyimim ile Narlıdereli’ye hizmet edebilmek için adayım."

ABDÜL BATUR'A ÖVGÜ

"Bizim anlayışımızda hizmet, bayrak yarışıdır. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Abdül Batur’un kentimize kattığı değerler oldukça açıktır" diyen Yıldız, şöyle devam etti:

"Yüzlerce yıllık tarihi olan Narlıderemizin dokusunu bozmadan, sağlıklı ve modern bir kentleşme ile Narlıdere’yi İzmir’in gözbebeği yapan Belediye Başkanımız Abdül Batur’a teşekkür ediyorum. Hizmet bayrağını devralarak, kentimizi halkımızla birlikte, katılımcı demokrasi anlayışı ile yönetmeye adayım."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.