Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Dikili Kadın Kollarından Başkan Tosun'a tam destek

CHP Dikili Kadın Kollarından Başkan Tosun'a tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Kadın Kolları Kongresi’nden, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a tam destek çıktı. Başkan Tosun'a bir destek de CHP'li kadınlardan

  • Ege Postası
  • 20.12.2017 - 09:21

CHP Dikili İlçe Başkanlığı binasında yapılan CHP Dikili Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde 237 oy alarak kadın kolları başkanlığına seçilen Deniz Gencer yaptığı ilk açıklamasında, “Dikili’mizin çalışkan, Cumhuriyet sevdalısı belediye başkanı Mustafa Tosun’a yapılan siyasi linçe ve partimiz üzerinde dönen oyunlara sessiz kalmayacağız. Sonuna kadar Mustafa başkanımızın arkasındayız ve ona güveniyoruz” dedi.

“Mustafa Başkanımıza Güveniyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Kadın Kolları kongre yaparak, yeni başkanını seçti. Rakibi Figen Kaçar’a karşı açık ara fark yapan Deniz Gencer,  CHP Dikili İlçe örgütünün yeni kadın kolları başkanı oldu. Gencer, kongreden sonra dile getirdiği ilk mesajında CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a tam destek vererek, “Daha örgütlü, daha güçlü kadınlar olarak en büyük emanetimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmalarımızda ve birliktelik mücadelemizde de en büyük destekçimiz Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun olacaktır. Biz Mustafa başkanımızı, Mustafa başkanımız da partimizi, ilçemizi ve kadınlarımızı çok seviyor. Dikili’mizin çalışkan, Cumhuriyet sevdalısı belediye başkanı Mustafa Tosun’a yapılan siyasi linçe ve partimiz üzerinde dönen oyunlara sessiz kalmayacağız. Sonuna kadar Mustafa başkanımızın arkasındayız ve ona güveniyoruz” ifadelerini dile getirdi.

Kurtuluşun tek reçetesi CHP’dir

Açıklamasının devamında Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini de vurgu yapan Gencer, “Ülkemizdeki mevcut sorunlardan kurtuluşun tek reçetesi CHP’dir. Bu reçeteyi de biz kadınlar, halkımızla buluşturacağız. Geçmişte yapılan hataların tekrarlanmasına da izin vermeyeceğiz. Birlikten, beraberlikten, haklıdan, hakkı yenilenden yana olacağız. Kimsenin ayrıştırılmasına, iftiraya maruz kalmasına, kumpaslarla mağdur edilmesine izin vermeyeceğiz. Biz Cumhuriyet sevdalısı kadınlarız. Bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta kadın yoldaşlarımız olmak üzere emeği geçen herkese ve Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'a teşekkür ediyorum. Kaybedeni olmayan, kazananınsa Cumhuriyet Halk Partisi’nin olduğu bir seçim oldu. Sonucun partimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki süreçte var gücümüzle çalışıp Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu halkın iktidarının önderi yapacağız” dedi.

237 delege Gencer dedi

2 listenin yarıştığı kongrede 887 üyeden 407'si oy kullandı. Geçerli sayılan oyların 237’sini Deniz Gencer alırken rakibi Figen Kaçar 157 oyda kaldı.   Deniz Gencer başkanlığındaki yeni yönetimde Görkem Balaban, Şennur Erim, Figen Gençay, Gülendam Matran, Dilek Taban ve Ece Türkeli yer aldı. Kongre sonucuna göre il delegeliklerine de Nebahat Dikmen, Fadime Erdemir, Deniz Gencer ve Gülsema Odabaş seçildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.