Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Dikili Gençliği 'Algır'la devam' dedi

CHP Dikili Gençliği 'Algır'la devam' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı yeniden Gamze Algır oldu. Algır, 2019'da CHP’yi iktidara taşımak için gece-gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2017 - 15:56

CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Kongresi, Dikili Belediyesi Kültürevi’nde yapıldı. Mevcut başkan Gamze Algır ile Uğur Çetin’in yarıştığı kongrede seçime blok listeyle gidildi. Seçimde ipi mevcut başkan Algır göğüsledi.

Gamze Algır Güven Tazeledi

Divan başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlemeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seyit Ali Fırat'ın yaptığı kongreyi, çok sayıda genç CHP’li ile beraber Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da izledi. Yapılan seçim sonrasında 230 genç üyeden 171’nin oy kullandığı seçimlerde kırmızı listesi ile mevcut başkan Gamze Algır 97 üyenin oyunu alarak tekrar CHP Dikili Gençlik Kolları Başkanı seçildi. Rakibi Uğur Çetin’in beyaz listesi 74 oy’da kaldı. 

“Yolumuz İktidar Yolu”

Kongre sonrası yaptığı teşekkür açıklamasında, “Gerçekleşen CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları seçiminde kazanan ya da kaybedenin olmadığına dikkat çeken CHP’nin başarılı Gençlik Kolları Başkanı Algır,  dün olduğu gibi, bugün de, yarın da gençlik olarak hep el ele, kol kola omuz omuza olacağız. Birliğimizi, dirliğimizi kimse bozamayacak. Kaybedecek vaktimiz yok. İyi bir ekibimiz var ve 2019'da CHP’yi iktidara taşımak için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Biz gençlerden desteğini hiç zaman esirgemeyen başta Dikili Belediye Başkanımız olmak üzere, emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza, kıymetli büyüklerimize teşekkür ederim. Yolumuz açık, yolumuz iktidar yolu olsun” dedi.

"Mustafa Başkanımızla Dayanışma İçerisindeyiz"

Dikili’de, CHP’li Dikili Belediyesi’nin kentte uyguladığı örnek hizmetleri halka anlatmak için seferber olacaklarını da ifade eden genç başkan Gamze Algır, “Türkiye’nin de Dikili gibi ışıl ışıl aydınlık olması için iktidar yürüyüşümüzde, hem partimizin hedef ve ilkelerini hem de belediyemizin örnek hizmetlerini halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz bu anlamlı mücadele ile Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu önderliğindeki halkı iktidarına büyük katkı koyacağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da yaptığı açıklamada her CHP’li gencin Mustafa Kemal’in askeri olduğunu ifade ederek aydınlık geleceğe dair büyük inanç beslediğini belirtti. AKP iktidarına CHP gençliğinin inanç ve mücadelesinin son vereceğine dikkat çeken Başkan Tosun, seçimi kazanan Gamze Algır’a plaket hediye etti.

Gamze Algır başkanlığında oluşan CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Arzu Afacan, Basri Akyalçın, Şefik Gül, Begüm İnce, Sezer Karabulut, Çağlar Odabaş, Berker Taş, Erman Yakup Unan, Nihal Yıldırım ve Mesut Zeray

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.