Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Dikili'de gergin danışma kurulu

CHP Dikili'de gergin danışma kurulu

CHP Dikili İlçe Danışma Kurulu toplantısı gergin geçti. Toplantı sonrası Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve meclis üyesi Adil Kırgöz tartıştı. CHP İzmir'de meclis üyesinden belediye başkanına:

  • Ege Postası
  • 24.09.2016 - 12:00

EGE POSTASI - CHP İzmir'de ilçelerde danışma kurulları devam ediyor.

Dikili'de gerçekleşen ilçe danışma kurulu toplantısı gergin geçti. Danışma kurulunda partililerin hedefinde olan Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un toplantı sonunda gündeme getirdiği iddia sonrası meclis üyesi Adil Kırgöz'le tartıştığı öğrenildi.

Uzun süredir ilçe örgütüyle uyum problemi yaşayan ve hakkında Genel Merkez'e sorunlarla ilgili rapor da sunulan Mustafa Tosun, belediye kültür merkezinde gerçekleşen danışma kuruluna katıldı. Toplantıda İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, PM Üyesi Mustafa Moroğlu, YDK Üyesi Mahir Polat, genel seçimlerde milletvekili adayı olan Ülkümen Rodoplu gibi isimlerde yer aldı.

GERGİN TOPLANTI

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda bazı partililerin Tosun'u vatandaşla alanda bir araya gelmemekle suçladığı belirtildi. Tosun'un da eleştirilere tepki gösterdiği öğrenildi.

Toplantı esnasında gerilen ortam, toplantı salonu dışında sert tartışmaya dönüştü.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETMİŞLER

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre Başkan Tosun, toplantı sonunda dışarıda parti yöneticilerinin de yer aldığı ortamda bir avukatın bazı belediye meclis üyelerinin dolduruşu ve yanlış yönlendirmeleri sonucu kendisini İçişleri Bakanlığı'na şikayet ettiğini iddia etti.

ŞEREFSİZLİK!

Tosun'un iddiası ortamda buz gibi hava estirdi. Orada bulunan Tosun'a muhalif meclis üyelerinden Adil Kırgöz, Tosun'a sert tepki gösterdi. Kırgöz'ün ayağa kalkarak, " Sen böyle konuşamazsın. Kimi kastediyorsun. İsim ver. İsim vermeden konuşmak böyle bir iddiada bulunmak şerefsizliktir" dediği öğrenildi.

 Tosun'un Kırgöz'e karşılık vermesi sonrası büyüyen tartışma sonrası ikiliyi  araya giren partililer yatıştırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.