Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den YSK’nin açıklayacağı gerekçeli karar hakkında ilk yorum

CHP’den YSK’nin açıklayacağı gerekçeli karar hakkında ilk yorum

CHP Genel Başkanı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair açıklamalarda bulundu.Öztrak, 'Sandık darbesinin üzerinden 14 gün geçti, YSK’nın gerekçeli kararı şu ana kadar açıklanmadı. Erdoğan hafta sonu YSK’nın gerekçeli kararının bugün açıklanacağını söylemişti. Bugün basında 200 sayfalık gerekçeli kararın yazıldığı yer aldı. Bu kararı yazan ki? Saray' diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 20.05.2019 - 15:48

Öztrak'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Demokratik meşruiyetin son kilit taşı olan sandık darbeyle çökertilmiştir. Milletin sandıkta söylediği söz masa başı oyunlarıyla gasp edilmiştir. YSK 6 Mayıs'ta milletin iradesini elinden almıştır. Sandıkta oyu çalamayanlar milletin iradesini çalmıştır. Sandık darbesinin üzerinden 14 gün geçti, YSK'nın gerekçeli kararı şu ana kadar açıklanmadı. Erdoğan hafta sonu YSK'nın gerekçeli kararının bugün açıklanacağını söylemişti. Bugün basında 200 sayfalık gerekçeli kararın yazıldığı yer aldı. Bu kararı yazan ki? Saray. Aslında YSK'nın bir tane üyesi var, o da sarayın kibirli kişisi. YSK'daki diğerlerinin hepsi yedek.

‘ÇALINAN MİNARE O KADAR BÜYÜK Kİ, KILIF UYDURMAK ZOR OLUYOR’

Bunlara Ak Parti’ye oy verecek olanlara büyükşehir belediye pusulasının verilmediğini söylüyor. Bu iddia başta AK Partili kardeşlerimiz olmak üzere tüm İstanbulluların aklıyla alay etmektedir. Baktığınızda en fazla oyun büyükşehir için kullanıldığını görüyorsunuz. Çalınan minare o kadar büyük ki, kılıf uydurmak zor oluyor. Bakalım 200 sayfalık gerekçeli karar bu minareye kılıf olmaya yetecek mi!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.