Dolar 32,5617
%0.15
Euro 34,8950
%0.67
Altın 2.433,710
%0.04
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den TOKİ'li gönderme, AK Parti'den fotolu yanıt

CHP'den TOKİ'li gönderme, AK Parti'den fotolu yanıt

1.Amatör Lig ekiplerinden Karabağlar Gençyıldız Spor Kulübü'nün Kulüp Binası ve lokalinin önceki gün Karabağlar Belediye'si ekiplerince yıkılması ilçede tepkiye neden oldu. AK Parti ve CHP kurmayları arasında karşılıklı açıklamalar gün boyu sürdü. CHP'den TOKİ'li gönderme, AK Parti'den fotolu yanıt

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 16:13

EGEPOSTASI- Karabağlar Eserkent Kıdemli Şehit Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarı’nda Genç Yıldız Spor Kulübü binasının Karabağlar Belediyesi tarafından yıkılması İzmir siyasetinde gündeme oturdu.  Birbiri ardında gelen açıklamalarla kriz farklı bir boyut kazandı. Polemiğe dahil olan AK Parti İlçe Başkanı Kazım Erten, söz konusu tesiste 2016 yılında gerçekleşen ve CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın da katıldığı törene ait fotoğrafları gündeme taşıdı.

CHP'DEN TOKİ'Lİ GÖNDERME

AK Partili isimlerin peşi sıra gelen açıklamalarına CHP adına yanıt veren İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, şunları söylemişti; “Genç Yıldız Spor Kulübü binasının Karabağlar Belediyesi tarafından yıkıldığı, kararın siyasi olduğu yönünde asılsız haber yer almıştır. Söz konusu haberler,  algı oluşturmaya yönelik olup, kamuoyunu da yanlış yönlendirme anlayışı taşımaktadır. Buna  AKP İzmir milletvekili Atilla Kaya ve Karabağlar  İlçe Başkanı da gerçekleri maniple ederek siyasi ranta çevirmek istemektedirler. Ama şunu bilsinler ki, buradan onlara ekmek çıkmaz. Karabağlara hizmet etmek, ilçe halkını mağduriyetten kurtarmak istiyorlarsa, öncelikle Uzundere’de 87 hektarlık kamu arazisinin TOKİ 'ye devredilmesini önleseydiler.”

AK PARTİ'DEN FOTOĞRAFLI YANIT

Bu açıklamanın ardından Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten sosyal medya hesabından CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Erten “1 Temmuz 2016 tarihinde yıkılan Genç Yıldız Spor Kulübünün Tesisinin Yenilenmesi Kurdelesi kesilirken; CHP İlçe Başkanı Sayın Ali İhsan Yıldız ile birlikte... Yalancının Mumu Yatsıya kadar yanarmış! Biz hiç bir konuyu Siyasi Rant malzemesi yapmayız. Sadece Göztepe Stadın da değil, her yerde Spor Altyapısı konusunda hassasiyetimizi ortaya koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Partili Kaya'dan CHP'ye tesis salvosu

CHP Karabağlar'dan Kaya'ya sert yanıt Gençyıldız Spor Kulübü Tesislerinin yıkılmasına AK Parti'den tepki Yıkılan spor tesis için belediyeden yanıt geldi

İzmir'deki amatör kulübün tesisleri yıkıldı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.