Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den Karaburun Belediye Başkanı açıklaması

CHP'den Karaburun Belediye Başkanı açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Öztrak düzenlenen basın toplantısında parti ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan'ın tartışmalı kararı hakkında da konuştu. CHP'den 'Karaburun' açıklaması

  • Ege Postası
  • 22.07.2019 - 16:49

Karaburun Belediye Şirketi'nin başına kendini müdür olarak atayan, daha sonra huzur hakkında vazgeçen ve Türkiye çapında gündeme oturan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan hakkında CHP'den ilk üst düzey açıklama yapıldı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak düzenlenen basın toplantısında “CHP olarak, Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan’ın belediye şirketine kendisini müdür olarak atamasıyla ilgili yaptırım uygulama durumunuz olacak mı, ya da bir uyarıda bulundunuz mu'” sorusu soruldu.

Öztrak, "Karaburun belediye başkanımız söz konusu şirketi daha iyi kontrol edebilmek için bu işin başına geçtiğini söylemiştir. Zaten evvelki gün yaptığı açıklamada da buradan huzur hakkı almayacağını açıkça ifade etmiştir. Ama bu konuda özellikle sosyal medyamızın hassasiyetini de takdirle karşıladığımızı belirtmek isterim" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.