Dolar 32,3309
%0.25
Euro 35,0754
%-0.13
Altın 2.298,440
%0.92
Bist-100 9,06
%2.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den flaş Ankara açıklaması

CHP'den flaş Ankara açıklaması

CHP ile İYİ Parti arasında seçim iş birliğine yönelik görüşmeler sürerken, CHP'nin Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener'den kritik bir açıklama geldi. Güvener, CHP'nin Ankara'da aday çıkarmamasının tarihsel bir hata olacağını belirterek, "Biz Ankara'da adayımızı çıkaracağız ve seçimi kazanacağız. Ankara'nın bir başka partiye bırakılması durumu kesinlikle söz konusu olamaz. Ben sayın genel başkanımızın da böyle bir düşüncesinin olmadığına inanıyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2018 - 06:00

Milliyet'ten Şevket Yaman'ın haberine göre, CHP ile İYİ Parti arasındaki seçim iş birliği görüşmelerinde özellikle Ankaraözelinde bir tıkanıklık yaşandığı komuoyuna yansımıştı. İYİ Parti'nin Ankara'da kendi adaylarının desteklenmesine yönelik talebinde ısrarcı olmasının ardından, başkentte nasıl bir strateji uygulanacağı merak konusu olmuştu. Bu çerçevede, Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener arasında gerçekleşecek kritik görüşme öncesinde

Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Güvener, CHP'nin Ankara'da aday çıkarmama ihtimalinin olup olmadığının sorulması üzerine, şu yanıtı verdi:

"TARİHSEL HATA OLUR"

"CHP'nin Ankara'da aday çıkarmaması tarihsel bir hata olur. Bu nedenle biz Ankara'da adayımızı çıkaracağız ve seçimi kazanacağız. Ankara'nın bir başka partiye bırakılması durumu kesinlikle söz konusu olamaz. Ben sayın genel başkanımızın da böyle bir düşüncesinin olmadığına inanıyorum. Cumhuriyeti kuran partinin cumhuriyetin başkentinde aday çıkarmaması söz konusu olamaz, bu konu tartışmaya dahi açık değildir. Özellikle belirtiyorum ki biz adayımızı çıkarıp, Ankara'yı kazanacağız. CHP'nin Ankara'da aday çıkarmayacağına yönelik iddialar gerçeği yansıtmamaktadır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.