Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den emek bürosu atağı!

CHP'den emek bürosu atağı!

CHP'de önümüzdeki ay 'Emek Büroları' kuruluyor. CHP İzmir İl Başkanlığı da 22 Kasım'a kadar il bünyesinde 11 kişiden oluşacak emek bürosunu kuracak daha sonra ilçelere yönelecek. İl Başkan Yardımcısı İsmet Basmacı, emek bürolarının içeriği hakkında bilgi verdi. İzmir'de ne zaman, nasıl kurulacak'

  • Ege Postası
  • 22.10.2016 - 10:51

EGE POSTASI- CHP Genel Merkezi 'Emek Büroları'nın kurulması için çalışmalarını hızlandırdı.

Emek Büroları Yönetmeliği'ni uygulamak için harekete geçen Genel Merkez, il başkanlıklarına büroların kurulması için talimat verdi.

CHP İzmir İl Başkanlığı da Genel Merkez'in direktifi doğrultusunda önce il başkanlığı bünyesinde sonra ilçelerde emek bürolarını kuracak.

22 Kasım'a kadar CHP İzmir İl Yönetimi emek bürosunu kurmuş olacak. Büro 11 kişiden oluşacak ve içinde akademisyen, sendika temsilci, işçi, işsiz  yer alacak. İlçelerde ise bürolar 7 kişiden oluşacak.

BASMACI: EMEĞİN SESİ OLACAĞIZ
İzmir'de kurulacak emek büroları ile ilgili çalışmayı yürüten CHP Sendikalar ve Meslek Odalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmet Basmacı, konuyu çok önemsediklerini ve il yönetiminin yönetmelik üzerinden çalışmalara başladığını söyledi. Basmacı, emek bürolarında yer alacak isimler için partili olma şartı aramadıklarını gönüllülük esasının öne çıkacağını söyledi. Basmacı, büroların emeği ve emekçiyi hiçbir ayrım yapmadan savunacağını ve yücelteceğini ifade etti. Basmacı, " Emek bürolarıyla emekten yana olan herkesin sesi olacağız.  Kendi derdini anlatamayan vatandaşlarla iletişim kurarak onlara dokunacağız. Özellikle taşeronun sorunlarını dile getireceğiz. Emekçilerin dertlerine derman olup fikirlerini alıp projelerini gerçekleştireceğiz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.