Dolar 32,5168
%-0.09
Euro 34,8211
%-0.13
Altın 2.429,770
%-0.01
Bist-100 9.714,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de PM toplanıyor... İzmir adayı açıklanabilir

CHP'de PM toplanıyor... İzmir adayı açıklanabilir

CHP’de belediye başkan adaylarını belirlemek için önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ardından Parti Meclisi (PM) toplanacak. Kritik toplantılarda en sona bırakılan İzmir büyükşehir adayı ile bazı ilçe adayları da gündeme gelecek. PM toplantısına saatler kala İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi, muhtemel adaylar üzerinde görüş alış verişinde bulundu. CHP'de PM toplanıyor...

  • Ege Postası
  • 16.01.2019 - 09:41

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim hazırlıkları ile aday belirleme sürecinde son aşamaya gelindi. Bugüne kadar toplamda 630 adayını belirleyen CHP'de gözler İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul ilçelerine çevrildi. Kritik PM öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. 

İZMİR ADAYI AÇIKLANABİLİR

CHP'de Parti Meclisi bugün toplanıyor. Bazı il ve ilçe adaylarının açıklanacağı toplantıda, İzmir adayının da oylanabileceği belirtiliyor.

Saat 11.00'de başlayan Merkez Yönetim Kurulu'nda saat 14.00'deki Parti Meclisi öncesinde, İzmir adayları masaya yatırılacak. Eğer nihai karar verilirse, aday, oylama yapılması için Parti Meclisi'ne getirilecek. 

KOCAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 11.00’de başlayacak kritik MYK öncesi 10.30’da makamında Aziz Kocaoğlu ile buluştu. Kocaoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinde muhtemel İzmir adayları üzerinde fikir alış verişinde bulunuldu. 

Kılıçdaroğlu ile Aziz Kocaoğlu görüşmesinin İzmir adayının belirlenmesinde etkili olacağı belirtiliyor.

EN SON İL BAŞKANI GÖRÜŞTÜ

MYK öncesi en son İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.