Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de o ilçe yönetimi düştü

CHP'de o ilçe yönetimi düştü

CHP Bayındır İlçe Örgütü’nde flaş bir gelişme yaşandı. İlçe yönetiminden 8 kişi istifa etti. İstifaların ardından İlçe Başkanı Hasan Dülger ve yönetimi düştü. İstifanın ardından Başkan Dülger, yöneticilerle tek tek görüşerek imzalarını geri çekmesini talep etti. Ancak istifa eden ilçe yöneticileri Başkan Dülger’in bu talebine olumsuz yanıt vererek geri adım atmadıklarını aktardı. Bayındır’da ilçe yönetiminin istifa gerekçesi olarak Başkan Dülger’in seçim sonrası hiçbir çalışma yapmaması olduğu öğrenildi. Başkan imzacıları tek tek aradı…

  • Ege Postası
  • 23.09.2019 - 13:37

EGEPOSTASI- CHP Bayındır İlçe Örgütü’nde flaş bir gelişme yaşandı. Bayındır ilçe yönetiminden 8 kişinin istifa etti. İstifaların ardından İlçe Başkanı Hasan Dülger ve yönetimi düştü.  Bayındır'da yönetim Başkan Dülger ve 12 yöneticiden oluşuyorken, yönetimde yarıdan fazla istifa olması nedeniyle tüzük gereği başkan ve yönetim düştü. 

GENEL MERKEZ KAYYUM ATAYACAK

Bayındır’da yaşanan istifaların ardından CHP MYK ilk toplantıda Bayındır’a kayyum atayacak. İstifaların temelinde yönetim ve başkan arasındaki uyum sorunu ile Başkan Dülger'in çalışmalarda eksik kalması nedenlerinin yattığı öğrenildi. İstifaların il başkanlığının bilgisi dahilinde gerçekleştiği öğrenildi.

BAŞKAN DÜLGER YÖNETİCLERLE GÖRÜŞTÜ ANCAK…

CHP Bayındır İlçe Başkanı Hasan Dülger, imzaların il başkanlığına teslim edilmesinin ardından harekete geçerek ilçe yöneticilerini tek tek aradı. İmzaların geri çekilmesini talep eden Başkan Dülger’e yöneticilerin olumsuz cevap verdiği öğrenildi. İmza veren yöneticiler Başkan Dülger’in ikna çabalarına karşın geri adım atmayacaklarını aktardı.

ARABANIN LASTİĞİNİ BİLE YAPTIRMADI

Yöneticilerin istifa gerekçesi olarak Bayındır’da yerel seçimlerden sonra hiçbir çalışmanın yapılmaması olarak gösterildi. Öte yandan Başkan Dülger’in 5 aydır hiç ilçe yönetim kurulu toplantısının gerçekleştirmediği kararları kendi başına aldığı aktarıldı. CHP Bayındır İlçe Örgütü’ne ait arabanın lastiğinin patlak olduğu, lastiğin bile yaptırılmadığı ileri sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.