Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de MYK eski üyesinden İl eski Başkanı'na tepki!

CHP'de MYK eski üyesinden İl eski Başkanı'na tepki!

CHP Kadın Kolları MYK eski Üyesi Düriye Taş, sosyal medya hesabından İl eski Başkanı Ali Engin’in kadın kolları kongresine müdahil olduğu gerekçesi ile hedef aldı.

  • Ege Postası
  • 20.01.2018 - 11:50

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de olağan kongre takviminde son il kongresi Pazar günü yapılacak. CHP’li kadınlar başkanını seçecek. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek kongrede mevcut Başkan Nurşen Balcı, İl Kadın Kolları eski Başkan Özgün Utku ile Kadın Kolları İl eski Yöneticisi Saniye Bora Fıçı yarışacak.

Kongre öncesi ise kadın kolları seçimine müdahale iddiası tepkiyle karşılandı. Kadın kolları seçimine İl eski Başkanı Ali Engin’in müdahale ettiği iddiaları kulislerde konuşulurken, Engin’e ilk tepki CHP Kadın Kolları MYK eski Üyesi Düriye Taş’tan geldi.

Taş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İl eski Başkanı Ali Engin’i hedef aldı. Taş, CHP İzmir İl Kongresi'nde başkan seçilen Deniz Yücel’e destek veren Engin’in kadın kolları kongresi için de mevcut Başkan Nurşen Balcı için çalışma yaptığını iddia etti.

Taş, Engin’i şu sözlerle eleştirdi;

"Pazar günü yapılacak olan İzmir Kadın Kolları kongresi için İl eski Başkanı Ali Engin, lütfen hangi adayı seçeceğine kadın delegeler karar verecek, 
ne siz ne de, telefonla aradığınız ilçe başkanları. Lütfen Ali Başkan delegenin özgür iradesine ipotek koymayınız. Sizin adayınız gitsin meclis üyeliği görevini yerine getirsin."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.