Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de liyakat yalan oldu: Özkan'ın şoförlüğünden başkan yardımcılığına!

CHP'de liyakat yalan oldu: Özkan'ın şoförlüğünden başkan yardımcılığına!

CHP’de yaklaşan kurultay öncesinde bir torpil skandalı daha patlak verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın şoförü Orkun Kalonya, bir yıl içinde önce Buca Belediyesinde istisnai kadrodan devlet memuru yapıldı.. Kalonya, geçtiğimiz Nisan ayında bu kez de Çeşme Belediyesine başkan yardımcısı olarak atandı. Şoförünü 1 yılda Türkiye’nin gözde turizm merkezi Çeşme’ye başkan yardımcısı yapan Tuncay Özkan’a CHP tabanından tepki yağdı.

  • Ege Postası
  • 16.07.2020 - 13:49

Tuncay Özkan'ın şoförlüğü sonrası hızlı yükselişi ile dikkat çeken Orkun Kalonya, başkan yardımcısı olur olmaz nikah masasına oturdu. Kalonya'nın geçtiğimiz günlerde Çeşme'de lüks bir mekanda gerçekleşen düğün töreninde şahitliğini bir dönem şoförlüğünü yaptığı Tuncay Özkan yaptı. Çiftin nikahını ise Kalonya'yı başkan yardımcısı olarak atayan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran kıydı. Nikah şahitleri ise, Tuncay Özkan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ve Özkan'ın 'Biz kaç kişiyiz' hareketinden bu yana İzmir'deki sağ kolu Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü Belediye Başkanı yapmıştı.


LİYAKATI UNUTTULAR
Şoförünü 1 yılda Türkiye'nin gözde turizm merkezi Çeşme'ye başkan yardımcısı yapan Tuncay Özkan'a CHP tabanından tepki yağdı.Özkan bir süre önce kamudaki atamaları eleştirmiş ve "Millet işsizlikten kendini yakmış umurlarında m? Yandaş kazansın yeter" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise partisinin 1 Temmuz 2020 tarihindeki Meclis grup toplantısında 2 yıl önce Kütahya Belediyesi'nde yapıldığını iddia ettiği bir atamayı gündeme getirmiş ve iktidarı genç işsizlik üzerinden eleştirmişti. CHP liderinin parti tabanını isyan ettiren Kalonya skandalı sonrası nasıl bir tutum takınacağı merak konusu oldu.


ÖZEL KALEM OYUNU
Son dönemde 'Z Kuşağı' olarak tanımlanan 25 yaş altı gençlere sıcak mesajlar veren ve bu kuşağın ekonomik gerekçelerle AK Parti'ye oy vermeyeceğini savunan Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerdeki torpilli atamaları ise görmezden geliyor.(Takvim)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.