Dolar 32,5625
%0.07
Euro 34,9858
%0.45
Altın 2.421,060
%-0.09
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'Kız kardeşler' ayakta alkışlandı!

CHP'de 'Kız kardeşler' ayakta alkışlandı!

CHP İzmir'in dört kadın ilçe başkanı, partilerinin Ankara'daki grup toplantısına damga vurdu. 'Kız kardeşler' grup toplantısında ayakta alkışlandı. Dört başkan daha sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü. CHP'de Ankara'daki grup toplantısına İzmir damgası

  • Ege Postası
  • 26.10.2016 - 09:59

EGE POSTASI - CHP İzmir'de Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, Bergama İlçe Başkanı Ayşe Demirci Şimşek ve ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ulviye Atalay Üreten, CHP'nin Salı günü Ankara'da gerçekleşen grup toplantısına damga vurdu.

Parti içinde 'Kız kardeşler' olarak ifade edilen dört kadın ilçe başkanı Manisa Milletvekili, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in davetiyle Ankara'ya gitti. Dört  başkan grup toplantısını en önde yan yana oturarak takip etti. 

Özel, grup toplantısında salonda bulunanlara İzmirli dört kadın başkanı tanıttı. "Neden İzmir diyoruz, işte nedeni" diyen Özel'in sözleri sonrası salondakiler  dört başkanı ayakta alkışladı.

Eryılmaz, Şimşek, Dönmez ve Üreten grup toplantısının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü. Dört  başkan da Kılıçdaroğlu'na "Çok çalışıyorsunuz. Sonuna kadar arkanızdayız" mesajı verdi. 

 

ÇAM RENK KATTI

CHP’nin dün gerçekleştirilen Meclis’teki grup toplantısında gözler İzmir Milletvekili Musa Çam’ın üzerindeydi.

Musa Çam, pembe ceketi, sarı kravatı ve mavi, pembe, sarı ekose gömleğiyle grup toplantısının en renkli ismi oldu. Musa Çam, üzerindeki bakışlara aldırış etmeden CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu dikkatle dinleyip zaman zaman da alkışladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.