Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de 'İnce' bombası! Çarşamba günü...

CHP'de 'İnce' bombası! Çarşamba günü...

24 Haziran seçimlerinin ardından olağanüstü kurultay için planlanan imza hareketi ertelenirken, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin Çarşamba günü basın aracılığıyla çok önemli açıklamalarda bulunacağı iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 09.07.2018 - 22:57

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de Merkez Yürütme Kurulu’ndan (MYK) olağanüstü kurultay kararı çıkmaması üzerine noter tasdikli imza hareketi başlatma kararı alan Muharrem İnce’yi destekleyen gruptan çarpıcı bir iddia geldi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin, Çarşamba günü seçim sürecinde yaşadıklarını kamuoyuyla paylaşacağı öne sürüldü.

'ÇARŞAMBA GÜNÜ TÜM GERÇEKLERİ ANLATACAK' 

İddiaya göre, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, televizyonlara çıkarak, seçim gecesi neden açıklama yapmadığını, seçim kampanyasını nasıl yürüttüğünü, Genel Merkez’in kampanya sürecinde ona yeterli desteği vermediğini ve bu nedenle yalnız kaldığını anlatacak.

İMZA HAREKETİNİ NEDEN DESTEKLİYOR'

İnce’nin, daha önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkmayacağını açıklamasına karşın neden daha sonra ‘Örgüt işini bilir’ dediğini, imza hareketine neden destek verdiğini de ayrıntılarıyla paylaşacağı kaydedildi.

RÖTAR NEDENİ BU AÇIKLAMA MI'

Seçim sonuçlarını başarısızlık olarak değerlendiren ve olağanüstü kurultay toplanıp genel başkan değişimi isteyen muhaliflerin, pazartesi başlatmayı planladıkları imza hareketini de, İnce'nin Çarşamba günü yapacağı bu açıklama nedeniyle ertelediği de kulislerde konuşulan iddialar arasında. 

İMZA HAREKETİNİN STARTI PERŞEMBE GÜNÜ

Muharrem İnce’yi destekleyenlerin iddiasına göre İnce’nin Çarşamba günü seçim sürecinde yaşadıklarını ve neden imza hareketine destek verdiğini açıklamasının ardından kendisini destekleyenlere ‘İmzaları toplayın’ çağrısında bulunacağı ve tüm Türkiye’deki CHP örgütlerinde olağanüstü kurultay toplanması yönünde ortak imza hareketi başlatacağı da kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.