Dolar 32,5328
%0.14
Euro 34,9110
%-0.17
Altın 2.438,750
%0.1
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de gündem il kongresi... İlçelerde söz delegede!

CHP'de gündem il kongresi... İlçelerde söz delegede!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığında bugün delege toplantısı yapılma kararı alındı. Saat 14.00’te bir araya gelecek olan delegeler hangi adayı destekleyeceklerini istişare ettikten sonra imza verecek. Öte yandan tüm ilçelerde başkanlar delegelerle bir araya gelerek görüşlerini alıyor. CHP'de gündem il kongresi

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 09:52

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kongresinde başkan adayı olan Utku Gümrükçü ve Deniz Yücel’in çalışmalarına başlamasının ardından ilçe başkanları da delegeleri ile toplantılara başladı. İlçe başkanlarının son olarak dün bir araya gelip konuyu delegelere danışma kararı almasının ardından ilk çalışma Buca’dan geldi. Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ delegeleriyle bir araya gelerek yaptığı istişareler sonunda kurultay delegesi belirleme yetkisini tüm delegelerin oylarıyla alırken delegenin hangi adayı destekleyeceği konusunda bir bilgi verilmedi.

YÜCEL Mİ GÜMRÜKCÜ MÜ'

Ardından akşam saatlerinde Karşıyaka İlçe Örgütü ile buluşan aday Deniz Yücel soruları yanıtladı. Yücel ile yapılan toplantıda alınan karar sonrası Karşıyaka delegeleri bugün saat 14.00’te bir araya gelerek hangi adayı destekleyeceklerine karar vereceklerini açıkladı. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım başkanlığında toplanacak olan Karşıyakalılar, Gümrükçü ve Yücel isimleri arasında bir karar verecek ve imzalar alınacak.

ADAYLAR MASADA

Karabağlar’da da bugün yapılacak olan delege toplantısında adaylar masaya yatırılacak. Delege seçimlerinde karmaşık bir yapıyla ilçe kongrelerine giden, ardından toparlanan Karabağlar’da İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız delegelerle kongrede hangi adayı destekleyeceklerinin istişaresini yapacak.

Konak’ta ise Başkan Şakir Başak’ın karmaşık yapıda bir araya gelmeye çalışan il delegeleriyle bir toplantı yaparak görüşlerini alacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.