Dolar 32,5536
%0.12
Euro 34,9033
%0.69
Altın 2.437,880
%0.21
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de Genel Merkez'den flaş hamle! Konuşma yasağı geldi

CHP'de Genel Merkez'den flaş hamle! Konuşma yasağı geldi

Urla Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz’un FETÖ/PDY üst düzey yöneticileri ile telefonda irtibat kurduğu iddiaları ile tutuklanmasının ardından CHP Genel Merkezi’nden flaş bir hamle geldi. Genel Merkez konuyla ilgili milletvekilleri ve parti yöneticilerine konuşma yasağı getirirken, partinin görüşü dışında hiçbir açıklama yapılamayacak. CHP'de Genel Merkez'den flaş hamle!

  • Ege Postası
  • 17.12.2019 - 17:56

EGEPOSTASI- Urla Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olduğu iddiasıyla tutuklanmasının yankıları sürüyor. Oğuz'un FETÖ'den tutuklanması partide şok etkisi yaratırken, Genel Merkez'den flaş bir hamle geldi.

Konunun hassas olmasından ve soruşturmanın selameti için CHP Genel Merkezi tarafından milletvekillerine ve parti yöneticilerine konuyla ilgili yazılı ve görsel basında partinin görüşü dışında hiçbir açıklama yapılmaması istendi. Edinilen biliye göre görüş bildirecek yetkililer genel merkezce hazırlanan basın metnine sadık kalacak. 

Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yarın Ankara'ya gideceği öğrenildi. Yücel'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaoroğlu'na konu hakkında detaylı bir rapor sunacağı ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.