Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de Danışma Kurulu maratonu başladı: İlk toplantı Bornova’da

CHP’de Danışma Kurulu maratonu başladı: İlk toplantı Bornova’da

Bornova CHP İlçe Danışma Kurulu yaklaşık bir yıllık bir aranın ardından toplanıyor. İlçe Başkanı Nevzat Kavalar ilçe Danışma Kurulu toplantılarının aile içi toplantılar olduğunu ifade ederek” Burada söylenmesi gereken ne ise bizimle paylaşıp eleştirilerini ve önerilerini aktaracaklar. Partiyi dışarıda kahve, meyhane köşesinde eleştirmek yerine bize söyleyecekler” dedi. CHP’de Danışma Kurulu maratonu başladı

  • Ege Postası
  • 24.03.2018 - 10:40

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Bornova CHP İlçe Danışma Kurulu Bornova Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi’nde CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP YDK Üyesi  Mahir Polat, Bornova’ya kayıtlı eski ilçe başkanları, belediye başkanları, il yöneticileri, partililerin katılımı ile  başladı.

Egepostası’na konuşan İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, Danışma kurulları nın aile içi toplantılar olduğunu söyleyerek 2017 Mayıs ayından buyana ilk kez böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Mayısta yapılan toplantı ardından referandum ve kongreler sürecinin gündeme gelmesiyle ara verildiğini ifade ettiği toplantıyı bugün yapacaklarını söyleyen Kavalar “Danışma Kurulu sınırları belli bir toplantı. Eski belediye başkanları, eski ve mevcut milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri eskiler ve yeni ilçe başkanları gelecek. Ancak biz tüm örgütü davet ediyoruz. Gündemde geçmişteki kongreler sürecinin değerlendirilmesi ve 2019 seçimleri var. Bu gündem çerçevesinde orada toplanan arkadaşlara parti yönetimi olarak, ilçe başkanı olarak danışıyor, önerilerini alıyoruz” dedi.

“AİLE İÇİNDE NE VARSA KONUŞULMALI”

Geçen kongre süreci ve gelecek seçimlerin masaya yatırılacağı toplantıda alınacak eleştiri ve önerileri önemsediklerini de ifade eden Başkan Kavalar, “Seçimlerle ve kongre sürecindeki eleştirilerini alıyoruz. Bundan sonraki seçimlere önerilerini alıyoruz. Aile içinde konuşulması gereken her şey orada konuşulmalı. Kahve köşelerinde meyhane masalarında konuşmaktansa bu platformda eksikler ya da eleştiriler saygı çerçevesinde tartışılmalı. İşin o kısmı kapalı oluyor. Partiyi partinin yöneticilerini, belediye başkanını, genel başkanını kimse dışarıda eleştirmemeli. Bununla ilgili gerekenleri biz söyleyeceğiz. Onlar da isteklerini söylesinler. Hep birlikte toplantıyı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

“RAPORLARI İL VE GENEL MERKEZE GÖNDERECEĞİZ”

Danışma Kurullarının her türlü eleştiriye açık toplantılar olduğunu da belirten Başkan Kavalar “Bu  toplantılar her türlü eleştiriye açık olduğumuz toplantılar. Eleştiri farklı bir şey, hakaret başka bir şey. Buna müsaade etmeyiz zaten. Milletvekillerini, belediye başkanlarını, PM üyelerini, Bornova üyelerini davet ettik. Bundan sonra da İl Danışma Kurulu Toplantısı olacak. Biz burada yapılan toplantı sonrası konuşulanları bir rapor haline getirip CHP İzmir İl Başkanlığı’na ve Genel Merkez Genel Sekreterliğe gönderiyoruz. Bu raporlar oralarda da değerlendiriliyor” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.