Dolar 32,5552
%0.03
Euro 34,8489
%-0.05
Altın 2.433,810
%0.15
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de bir ilçe başkanı daha istifa etti

CHP'de bir ilçe başkanı daha istifa etti

CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum, Karaburun Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını il başkanlığına veren Çumçum, "Gideceğimiz yeri bilmiyorsak varacağımız yerin hiçbir önemi yoktur. Ben ve ekibim gideceğimiz yeri çok iyi biliyoruz." dedi. CHP'de baş döndüren hareketlilik

  • Ege Postası
  • 10.10.2018 - 13:04

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Aday adaylığı başvuruları süren CHP İzmir’de Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum da istifasını sunarak, belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

İstifasını il başkanlığına veren CHP Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum, CHP İl Sekreteri Birgül Değirmenci ile de bir süre görüştükten sonra il binasından ayrıldı.

Hedefinin yüksek olduğunu vurgulayan Bülent Çumçum, "İzmir’in en iyi çalışan, en aktif, en olumlu belediye yönetimi oluşturarak, Türkiye’min en batı ucundan parlayan ve sosyal belediyecilik anlayışına damga vuracak, örnek olarak gösterilecek bir belediye yönetimi hayalimi sizlerin desteğiyle gerçekleştirmek istiyorum” dedi.

GİDECEĞİMİZ YERİ BİLİYORUZ

Yaptığı yazılı açıklamada da 2014 yılından itibaren yürüttüğü CHP Karaburun İlçe Başkanlığı görevinden 10 Ekim 2018 tarihi itibariyle istifa ettiğini açıklayan Çumçum, şu ifadelere yer verdi:

"Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Parti'mizin, Karaburun İlçe Başkanlığı'nda bugüne kadar görev yaptığım, birlikte ter döktüğüm, birlikte emek verdiğimiz dava arkadaşlarıma ve Karaburunlu vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Gideceğimiz yeri bilmiyorsak varacağımız yerin hiçbir önemi yoktur. Ben ve ekibim gideceğimiz yeri çok iyi biliyoruz."

KARABURUN'U KORUYUP KOLLAYACAĞIZ

Çumçum, hedeflerinin ve çıtalarının çok yüksek olduğunu, bunu gerçekleştirmek için çok çalışmaları gerektiğini belirtirken, "Köylüsüyle, çiftçisiyle, yaşlısıyla, genciyle, memuruyla, işçisiyle, nergisiyle, sümbülüyle, mandalinası ve zeytiniyle, sokaktaki kedisi ve köpeğiyle, herkesin imrendiği muhteşem doğasıyla tüm Karaburun’u koruyup, kollamak ve Karaburun halkını hak ettiği güzelliklere kavuşturmak adına yola çıkıyorum" dedi.

KUZEY YILDIZI GİBİ PARLAYAN KARABURUN

"Hak savunmak için değil; hak almak için, yürümek için değil koşmak için, söylemek için değil yapmak için, tüketmek için değil üretmek için yola çıkıyorum" diyen Çumçum, "Değerli Karaburunlular ben sizlerden güç istemiyorum; güven, destek ve inanç istiyorum. Güç sadece onu yerden almak için eğilmeye razı olanlara verilir. Ben eğilmeye razı olanlardan değilim. Siyasi rant, bölgesel çıkar ve farklı amaçlar için çalışmak güç değildir. Hep birlikte, elbirliği ile Karaburun yarımadasının refahı ve kalkınması için tüm halkımızla yapacağımız gönül birlikteliği benim için en büyük güçtür. Kuzey yıldızı gibi parlayan muhteşem Karaburun en büyük hayalimdir" ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.