Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de Arslan adaylığını açıkladı

CHP'de Arslan adaylığını açıkladı

Kongre sürecinin bitimine sayılı günler kala, referandumda yüzde 85 'Hayır' oyu çıkaran Narlıdere'nin Kadın kolları Başkanı Fikriye Arslan, bu göreve yeniden talip oldu.

  • Ege Postası
  • 12.12.2017 - 09:24

2014 yılında mevcut başkanın istifasından sonra kolları sıvayarak zor bir dönemde göreve gelen Narlıdere Kadın Kolları Başkanı Fikriye Arslan, birçok seçim geçirdi. Son olarak 2017 referandumunda yüzde 85 hayır oyu çıkaran Narlıdere'nin bu büyük başarısında kadın kolları başkanı olarak önemli rol oynayan Fikriye Arslan, 13 Aralık Çarşamba günü yapılacak genel kurulda güven tazeleyerek yoluna devam etmek istediğini söyledi. 

Siyasi, kültürel, sosyal faaliyetleri, güler yüzü, içtenliğiyle ilçede yaşayanların takdirini kazanan Arslan, “Bizi bekleyen günlerin ne kadar zor olduğunun bilincindeyim. Böyle bir dönemde sorumluluktan kaçmak olmaz. Ben kendimi bildim bileli bu partinin bir ferdi olmaktan gurur duydum ve hep gurur duymaya devam edeceğim. Bu partide çalışmak için hiçbir zaman bir unvan veya bir makam beklentim olmadı.  Ama arkadaşlarımın ısrarları sonrasında almış olduğumuz ortak karar ile tekrar Narlıdere gibi güzel bir ilçenin kadın kolları başkanlığına aday olmaktan onur duyuyorum” dedi.

Arslan, açıklamasını “Türkiye’deki laikliğin, çağdaşlığın, bağımsızlığın simgesi, demokrasinin beşiği olan İzmir’in incisi Narlıdere’yi güzel ve başarılı günlerin devamı sağlamak için üstüne düşeni fazlası ile yapacağıma söz veriyorum. Geçen dönemde olduğu gibi, gerek ilçe ana kademe ile gerek ise belediye ile uyumlu çalışmalarımı başarılı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğim” diye bitirdi.

13 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 10.00 ile 17.00 arasında Narlıdere NAR-BEL Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan CHP Narlıdere İlçe Kadın Kolları olağan Kongresi'nde seçime tek adayla gidilmesi bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.