Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de alan stratejisi belli oldu

CHP'de alan stratejisi belli oldu

CHP İzmir'de referandum sürecinde izlenecek çalışma programı şekilleniyor. İzmir dört ayrı bölgeye bölünecek. Metropolde il eski başkanlarına sorumluluk verilecek. Kırsal il genel eski meclis üyelerine teslim edilecek. Demokrasi evlerinde STK temsilcileri kullanılacak. Alanda 5 hedef kitle var. İzmir 4'e bölünecek, 5 hedef kitle...

  • Ege Postası
  • 14.02.2017 - 11:09

EGE POSTASI - Pazar günü Bornova Atatürk Spor Kompleksi'nde referandum çalışmalarının startını veren CHP İzmir İl Örgütü'nde alanda izlenecek çalışma stratejisinin detayları netleşti.

İZMİR DÖRDE BÖLÜNECEK

İlçe başkanlıkları ile süreci koordineli bir biçimde götürmeyi planlayan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ve kurmayları, pazar günü startı birlikte verdikleri partide geçmiş yıllarda görev almış tüm isimlere alanda görev vermeyi planlıyor. Güven ve ekibi, İzmir'i dört ayrı bölgeye ayıracak. Bakırçay, Küçük Menderes, Yarımada ve Metropol şeklinde dört ayrı bölgede, partide geçmişte görev yapmış isimler hakim oldukları ilçelere göre görev alacak. 

METROPOL DE İL ESKİ BAŞKANLARINA SORUMLULUK

Metropol ise Karşıyaka-Çiğli, Bayrakılı-Bornova, Konak-Buca ve Karabağlar-Gaziemir- Balçova şeklinde paylaştırılacak. Metropolde alan çalışmalarının başına il eski başkanlarının getirilmesi planlanıyor. 

8 İLÇEYE ÖZEL ÇALIŞMA

İl yönetimi, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeye yönelik ise ayrı bir çalışma programı geliştirecek.

KIRSAL İL GENEL MECLİS ÜYELERİNE EMANET

Kırsal bölgelerde 2014 seçimlerinde kapanan il genel meclisinin eski üyelerine görev verilecek.

DEMOKRASİ OFİSLERİ

İlçelerde 'Demokrasi ofisleri' kurulacak. İl başkanlığına yakın bir yere merkez demokrasi ofisi kurulacak. Diğer ofislerle koordinasyon buradan sağlanacak. Demokrasi evlerine partili isimlerden çok, STK'larda görev alan isimler yerleştirilecek. 

5 HEDEF KİTLE

Güven ve kurmayları daha çok kırsal kesim ve varoş bölgelerde çalışma yapmayı planlıyor. Geçmiş yıllarda sandığa gitmeyen seçmen de tespit edilecek ve bire bir iletişime geçilip sandığa gitme noktasında ikna edilecek. Kararsızlar ve gençlere de özel çalışmalar yapılacak.

BROŞÜR DAĞITILACAK, GİYDİRME YAPILACAK

Genel Merkez'den gelecek broşürler ve görseller gençlik ve kadın kolları tarafından vatandaşın yoğun olduğu noktalarda dağıtılacak. İl başkanlığı kentin çeşitli noktalarına giydirmeler yapacak.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, " Koşullar bizim lehimize. Anayasayı iktidar savunamıyor. Bu anlamda avantajlıyız. Bire bir siyaset yaparak başaracağız. İyi bir saha stratejisi hazırlıyoruz." dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.