Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli’de sürpriz aday

CHP Çiğli’de sürpriz aday

CHP Çiğli’de yönetim kurulunun istifa etmesiyle ilçe başkanlığı düşen Nihat Gültekin’in yerine CHP MYK’si tarafından Kayyum Başkanı olarak atanan Behçet Köymen’in, önümüzdeki dönemde ilçe başkan adayı olması için kulis çalışmalarının başladığı iddia edildi. Kayyum Başkanı olarak atanmıştı…

  • Ege Postası
  • 12.10.2017 - 10:21

EGEPOSTASI- CHP'de delege seçimlerinin sonuna yaklaşılmasıyla birlikte örgütleri kongre heyecanı sardı. İzmir’in en tartışmalı seçiminin yapıldığı Çiğli’de aday olacak isimlerle ilgili kulisler hareketlendi.  Dün adaylığını açıklayan Erkan Akar’dan sonra özellikle Çiğli’de yoğun olan göçmen delegelerin aday olarak görmek istediği belirtilen Behçet Köymen’in de ilçe başkanlığına aday olabileceği iddia edildi.  

MYK TARAFINDAN KAYYUM OLARAK ATANMIŞTI

Nihat Gültekin'in başkanlığındaki Çiğli'de 11 ilçe yöneticisinin aynı anda istifa etmesiyle MYK tarafından kayyum başkanlığına atanan Behçet Köymen’in aday olması için kulislerde ciddi bir hareketliliğin olduğu öğrenildi.

GÖÇMEN MAHALLERİNDE KULİS BAŞLADI

Delege seçimlerinden beyaz listede olan ve özellikle göçmen oyların sandıkta beyaz listeye oy vermelerini sağlayan Köymen’in adaylığı için meclis üyesi Semra Aksu’nun kulislerde çalışma yaptığı ve Ataşehir, Maltepe ve yeni mahallerinde göçmen delegelerin desteğini almak için kulis çalışmalarını hızlandırdığı gelen iddialar arasında. 

Çiğli'den ilk aday yola çıktı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.