Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli’de devir-teslim yapıldı

CHP Çiğli’de devir-teslim yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü mazbatasını aldı.İlçe başkanlığı seçimini kazanan Utku Gümrükçü görevi eski başkan Zeynel Mertoğlu’ndan alırken, Mertoğlu’nun Gümrükçü’ye rozet takması ilginç görüntülere sahne oldu. CHP Çiğli’de devir-teslim yapıldı

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 14:33

EGEPOSTASI- CHP Çiğli İlçe Örgütü’nde devir-teslim töreni düzenlendi. Başkan Gümrükçü ve İlçe eski Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun katıldığı devir teslim töreni ilçe binasında gerçekleşti. Törende İl Yöneticisi Şirin Akgül'de yer aldı.

17 Aralık’taki Çiğli İlçe Kongresi’nde Utku Gümrükçü 232 oy alarak başkan olurken, Erkan Akar ise 165 oyda kalmıştı. İlçe başkanlığı seçimini kazanan Utku Gümrükçü görevi Zeynel Mertoğlu’ndan alırken, Mertoğlu’nun Gümrükçü’ye rozet takması ilginç görüntülere sahne oldu.

Törende konuşan Mertoğlu, “İki sene içinde şeffaf bir anlayışla görev yaptık. Yeni ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza 2019 hedefi için başarılar diliyorum. ‘Ama’sız ‘fakat’sız her daim yanında olacağıma söz veriyorum. Sosyal medyada özellikle ilçe başkanımı eleştirmeyeceğim” diye konuştu.

Mertoğlu’ndan sonra konuşan İlçe Başkanı Gümrükçü ise, “Yeniden burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önemli bir sürece giriyoruz. 2019’da 3 büyük seçim var. Önümüzdeki süreçte önce il kongresi ardından kurultay olacak. 2019’da yapacağımız o büyük kavgaya birbirimize sımsıkı sarılarak hazırlanmalıyız. Sandık 17 Aralık’ta kapanmıştır. Hesaplar 17 Aralık’ta bitmiştir. Erkan arkadaşımızı ve yönetime talip olan arkadaşlarımızı çağıracağız. Çiğli’ye hizmet için kimin aklında ne düşünce varsa hepsini CHP iktidarı için seferber edeceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.