Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9730
%0
Altın 2.447,820
%0.48
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca’nın ilk kadın başkanı Akgül’den Taş’a tam destek

CHP Buca’nın ilk kadın başkanı Akgül’den Taş’a tam destek

CHP Buca’da ilçe kongresi öncesi miting haline dönüşen basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Hacer Taş, partililerle kucaklaşmaya devam ediyor. 20 yıl önce görev alarak önemli başarılara imza atan CHP Buca’nın ilk ve tek kadın başkanı Sadiye Yeda Akgül’ün desteğini alan Taş, “Bizler de aydınlık bir Türkiye hedefiyle iktidar için yükselteceğimiz o bayrağı yine kadınların ellerinde dalgalandıracağız” dedi. CHP’de 20 yıl sonra yeniden kadın rüzgarı esiyor

  • Ege Postası
  • 24.12.2019 - 09:56

Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanlığı seçimlerinde son haftaya girilirken delegelerin desteğini alarak rüzgarı arkasına alan Hacer Taş, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Pazar günü gerçekleştirecek kongre öncesi Hacer Taş, örgütün 20 yıl önce başkanlık koltuğuna oturan ilk kadın başkanı Sadiye Yeda Akgül ile bir araya geldi.

İlk olarak 1999 yılında görevi üstlenen Akgül, koltuğa ilk oturduğu zaman yüzde 9 olan parti oyunu 3 yılda yüzde 26’lara çıkararak önemli bir başarıya imza atmıştı. 20 yıl sonra Taş ile birlikte Buca’da kadın gücünün yeni başarılara imza atacağını ifade eden Akgül, tam destek verdi.

BAYRAĞI KADINLARIN ELİNDE DALGALANDIRACAĞIZ
Akgül’ün desteği için teşekkür eden Taş ise, “Sadiye başkanımız çok zorlu bir dönemde önemli başarılara imza atmıştır. Kadınların siyasetteki başarısını herkese göstermiştir. 20 yıl sonra Buca’da yeniden kadın rüzgarı estireceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler de aydınlık bir Türkiye hedefiyle iktidar için yükselteceğimiz o bayrağı yine kadınların ellerinde dalgalandıracağız. Kendisine destekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece kadınlarımızın değil tüm örgütümüzün desteği ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğiyle iktidara birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.