Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca’dan afiş çağrısı

CHP Buca’dan afiş çağrısı

Partisinin belediye başkan adayı Erhan Kılıç’ın poster, resim ve afişleri ev ve işyerlerinin balkon, duvar ve camlarına asma çağrısı yapan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, çağrısına yanıt veren partililerin gönderdiği fotoğrafları da sosyal medya hesabından yayınlamaya başladı ve “Her balkon, her pencere birer bilboard olacak. Her ev CHP’nin kalesi olacak” ifadesini kullandı. CHP Buca’dan afiş çağrısı

  • Ege Postası
  • 22.03.2019 - 13:17

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı partisinin Buca Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Erhan Kılıç ile birlikte saha çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe başkanhı Akdağ, saha çalışmalarının yanısıra Bucalılara sürpriz bir çağrıda bulundu.

ADAYIMIZIN POSTER, RESİM VE AFİŞLERİNİ ASMAYA DAVET EDİYORUZ

Sosyal medya hesabından Bucalılara çağrı yapan CHP Buca Belediye Başkan Adayı Kasım Akdağ, CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç’ın poster, resim ve afişlerinin her ev ve işyerinin balkonuna, camına asılması çağrısını yaptı.

HER BALKON, HER PENCERE BİRER BİLBOARD OLACAK

CHP’li ilçe başkanı Kasım Akdağ, bu çağrısını, “Bugünden itibaren bir çağrı yapıyoruz; Adayımızın posterlerini, resimlerini, afişlerini herkesin evine, işyerine, camına, balkonuna asmaya davet ediyoruz. Her balkon, her pencere birer bilboard olacak. Her ev CHP’nin bir kalesi olacak... Buca’ya sahip çıkıyoruz.. Buca’yı yalana, dolana, talana, yağmaya teslim etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKDAĞ, AFİŞ, POSTER VE RESİM ASANLARIN GÖNDERDİĞİ FOTOĞRAFLARI DA YAYINLAMAYA BAŞLADI

Çağrısına yanıt veren partililerin evlerine, işyerlerine astıkları afiş, resim ve posterlerin fotoğraflarını da yayınlamaya başlayan Akdağ, teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.