Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca’dan 19 Mayıs’a özel dijital şölen

CHP Buca’dan 19 Mayıs’a özel dijital şölen

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Örgütü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini, pandemi önlemleri ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle internet üzerinden düzenleyeceği ve partili gençlerin de sosyal medya hesaplarından katılacağı dijital şölenle kutlayacak

  • Ege Postası
  • 17.05.2020 - 21:09

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yılki kutlama etkinliklerini Koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında meydanlarda değil, interaktif olarak dijital ortamlarda kutlanacak olması nedeniyle CHP Buca İlçe Örgütü de özel bir program hazırladı. 

BUCALI GENÇLERDEN OLUŞAN NARKOZ GRUBU DİJİTAL SAHNE ALACAK

Tarihe iz bırakan, kurtuluşun kapısını sonuna kadar aralayan bu şanlı günün yıldönümünde Bucalı gençlerden oluşan Narkoz Grubu’nun, CHP Buca İlçe Örgütü’nün sosyal medya hesapları üzerinden 16.00 ile 17.00 saatleri arasında canlı yayınlanacak konserle şölene çevirmek isteyen ilçe yönetimi tüm hazırlıklarını tamamladı. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe yaptığı açıklamada, dünyanın karşı karşıya kaldığı kritik bu dönemde, ulusal kurtuluş mücadelesinin ilk meşalesinin yakıldığı şanlı günün 101.yıldönümünü ve Atamızın doğum günüm dediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı ilk günkü kararlıkla kutlamayı hedeflediklerini söyledi. 

SANKİ ALANLARDA MEYDANLARDA KUTLUYORMUŞUZ GİBİ… 

Koronavirüs (Covid-19) pandemi salgını nedeniyle her yıl sokaklarda, meydanlarda, alanlarda coşkuyla kutlanan bayram programının ve gençlerin en heyecanlı bekleyişlerinden biri olan bayram konserinin bu yıl herkesin katılımıyla bir arada yapılamayacağını, ancak bu coşkuyu başta gençler olmak üzere 7’den 70’e tüm vatandaşlarla aydınlık ve güzel yarınlar şiarıyla dijital ortamda yaşayacaklarını dile getiren Başkan Gültepe, "Buca’nın cumhuriyet sevdalısı neferleri olarak şanlı bayramımızı sanki alanlarda meydanlarda kutluyormuşuz gibi dijital ortamda sevinç ve kararlılıkla kutlayacak, aziz atamızı,  kahraman şehit ve gazilerimizi saygıyla yad edeceğiz” dedi. 

Bayram coşkusunun, cumhuriyet sevdasının Anadolu’nun her karışına çok yakıştığına vurgu yapan Gültepe, "Bizler, Atatürk’e ve Cumhuriyete gönül vermiş neferleriz. Bu halk nasıl dayanışmayla 101 yıl önceki emperyalist zorbalıkları yenmişse, bugün de karşı karşıya kaldığı zor günleri bilimin, ilimin ışığında yenecektir. Bu zor günlerde bize düşen gençlerin, kadınların, işçinin, emekçinin, esnafın, çiftçinin yani toplumun tüm kesimlerinin yanında olmaktır. 19 Mayıs’ta çok önemli, çok şanlı bir bayramımızdır. Bu bayramı, bu yıl evlerimizden kenetlenerek kutlamaktan başka seçeneğimiz yok. CHP Buca İlçe Örgütü olarak, Bucalı gençlerimizin kurmuş olduğu Narkoz Grubu ile dijital gençlik şöleni gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca İlçe Başkanlığımıza ait sosyal medya hesapları üzerinden 16.00-17.00 saatleri arasında canlı olarak gerçekleştirilecek ve dijital ortamlardan izlenilebilecek şarkıların, türkülerin, Cumhuriyet ezgilerin coşkuyla seslendirileceği bu şölene başta gençlerimiz olmak üzere tüm Cumhuriyet sevdalılarının interaktif olarak katılımlarını arzuluyoruz. Haydi Bucalılar! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kararlığımızla ve dayanışmamızla yarınlara taşıyalım”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.