Dolar 32,5822
%0.33
Euro 34,7960
%0.18
Altın 2.509,000
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca'da örgüte kadın eli değecek

CHP Buca'da örgüte kadın eli değecek

CHP'nin kongre sürecinde merakla beklenen ilçelerden Buca'da, Büyükşehir adayının sahaya çıkmasının ardından, kadın delegelerin desteğiyle ikinci aday olarak yola çıkan Hacer Taş, “Bu parti içi demokrasi şöleninde ben de varım. Gençlerimizin enerjisini, ak saçlılarımızın tecrübesi ve kadınlarımızın emeğini birleştirip iktidara yürüyeceğiz” dedi. Hacer Taş sahaya indi

  • Ege Postası
  • 15.12.2019 - 13:50

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kongre süreçleri devam ederken Buca İlçe başkanlığı seçimleri öncesi partinin ablası, örgüt emekçisi Hacer Taş sahaya indi.

Buca’daki kadın örgütlenmesinin düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen parti emekçileri; bu dönem kadınların kotalara sıkıştırılmamasını, eşit temsil hakkına sahip olmaları gerektiğini vurguladı. 

Kahvaltıya birçok kadın delegenin yanı sıra; CHP İzmir İl Kadın Kolları Yöneticileri, CHP Buca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yöneticileri, CHP Buca Gençlik Kollarının Kadın Yöneticileri, CHP Buca Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisinin emekçi kadın üyeleri katılım gösterdi.


KADINLARIN EMEĞİYLE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ

Toplantıda konuşan Hacer Taş, "Türk kadınının siyasal ve toplumsal alanda kendisini var etmesi için büyük devrimlere imza atan Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ve devrimleri doğrultusunda, kadınlarla beraber mücadele etmeye devam edeceğinin mesajını veren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde partimizi iktidara götürecek bir demokrasi sürecindeyiz. Bu parti içi demokrasi şöleninde ben de varım. Buca'dan başlayarak Atatürk'ün kadınlarının bu ülkeye aydınlık yarınları getireceğini sizlerle birlikte göstereceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.