Dolar 32,5004
%0.16
Euro 34,7694
%0.14
Altın 2.488,700
%1.07
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bornova ikinci binasına kavuştu

CHP Bornova ikinci binasına kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığı, bulunduğu 3. Katın bir üst katınıda satın alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yeni satın alınan ilçe binası, Bornova Belediye başkanı Dr. Mustafa İduğ’un ¼ katkısı, mevcut belediye meclis üyelerinin ¼ katkısı ve geriye kalan meblağ ise ilçe başkanı Asım Güven’in yönetimi ve üyelerin verdiği aidatlar ile gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 02.11.2019 - 09:31

Mevcut ilçenin dördüncü katı bugün resmen alınan tapusuyla birlikte CHP Bornova İlçe Başkanlığı’na kazandırıldı. Böylece seçimden önce verilen sözler tutulmuş ve ‘Cumhuriyet Halk Partisi’ni Büyüteceğiz’ kampanyası kapsamında, bir adım daha atılmış oldu.

Mevcut ilçenin birinci katı İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kullanılacak. Yeni alınan üst kat ise toplantı, konferans ve eğitim salonu olarak kullanılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Asım Güven, yaptığı açıklamada bir üst katın satın alınmasına katkı koyan, başta Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerine, İlçe Yönetimine, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve tüm üyelerine sonsuz teşekkür ve şükranlarını sunarak, yakın bir tarihte hep beraber tapu belgesini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunmak üzere Ankara’ya gideceklerini belirtti. İlçe binasının içi tadilattan geçirilerek, yenileneceğini ve daha kullanışlı hale getirilerek hizmete sunacaklarınının sözünü verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.