Dolar 32,5269
%0.24
Euro 34,7479
%0.08
Altın 2.493,430
%1.26
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bergama'da Gençlik Kolları yenilendi

CHP Bergama'da Gençlik Kolları yenilendi

Bergama CHP'de geçtiğimiz aylarda istifayla boşalan Gençlik Kolları Başkanlığı Yönetimi, 10 Haziran 2016 günü İl Gençlik Kolları kararıyla yapılan atama sonucu Derya KURT Başkanlığında yeniden belirlendi.

  • Ege Postası
  • 27.06.2016 - 12:49

Bergama CHP Lokalinde Derya Kurt Başkanlığında  Gençlik Kolları  ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi.  Tanışma ve görev dağılımının  ardından CHP'li gençler, resmen göreve başladıklarını ifade ederek,  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız kuvvetle onun ilke ve inkılâplarını yaşatmak için mücadelemizden hiçbir zaman vazgeçmeden onurla gururla çalışacaklarını söylediler.

Bergama CHP Gençlik Kolları Başkanı Derya Kurt, Basın  açıklamasında şu bilgiler yer verdi.  "Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin en köklü ve en eski partilerindendir gençlik kolları temel taşlarındandır. Kötü bir dönemden geçmektedir.

Hükümetin ayrıştırıcı, ayırıcı politikaları, gençlerimizin tedirginliği, eğitim sistemindeki sorunlar, işsiz üniversiteli mezunlar, terör belası, komşu ülkeler ile olan sorunlar, bir çok sorunumuz bulunmaktadır.

Yerelde başlayarak sorunlarımızı yeni projeler üreterek, halkı bilinçlendirerek tek tek çözüm oluşturmak için çalışacağız.

Bergama 101 bin nüfusu olan 114 köyü 5 beldesi bulunan 23 mahallesi olan büyük bir ilçedir. Yoğunluk kırsaldadır. Mevcut hükümetin tarım ve hayvancılık ile uyguladığı orta çağ politikaları ile maalesef bitmiş durumdadır. Kırsal kalkınma için önümüzdeki günlerde oluşturacağımız yerel projeler vardır.

Gençlerin sosyal faaliyetlerini arttıracak soysal alan yaratmak için yeni proje fikirleri üretmek için çalışmalarımızı yapacağız.

Gençlik Kolları yeni yönetimimizin partimiz ve Bergamamıza hayırlı olması dileklerimle.  CHP BERGAMA GENÇLİK KOLLARI.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.