Dolar 32,4885
%0.24
Euro 34,5803
%0.25
Altın 2.478,340
%-0.2
Bist-100 9.561,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP, belediye başkanlarını İzmir'de kampa alıyor

CHP, belediye başkanlarını İzmir'de kampa alıyor

CHP, 21-23 Kasım tarihlerinde tüm belediye başkanlarının katılacağı bir çalıştay yapacak. İzmir'de düzenlenecek ve 2 gün sürecek Çalıştay’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel yönetim stratejileriyle ilgili açıklamalar yapacak. Toplantıda belediye başkanlarının altı aylık performansları da değerlendirilecek. Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun taslak programına göre Harmandalı’daki çöp tesisindeki açılışa katılacağı ve Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerle yemek yiyeceği ifade edildi. CHP, belediye başkanlarını İzmir'de kampa alıyor

  • Ege Postası
  • 06.11.2019 - 11:48

EGEPOSTASI-  CHP, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarını ikinci kez kampa alıyor. 

CHP, 11'i büyükşehir, 10'u da il olmak üzere 252 belediye başkanını Temmuz ayında gerçekleştirilen Afyon kampının ardından bu kez İzmir'de kampa alıyor. 21- 23 Kasım tarihleri arasında iki gün sürecek çalıştayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşmasını yapacak.

Kampta, belediye başkanlarının ilk altı aylık performansı masaya yatırılacak. Ayrıca yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un başkanlığındaki Yerel Yönetimler Koordinasyon Merkezi’nin belediyelere yönelik inceleme çalışmalarından çıkan sonuçlar değerlendirilecek. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun imzalı davette şu ifadeler kullanıldı;

"Değerli Belediye Başkanım,

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 21-22-23 Kasım günlerinde, İzmir Kaya Thermal & Convention Otel'de Belediye Başkanları Çalıştayı düzenlenecektir. 

Otel rezervasyonlarınızın kesinleşmesi için katılım durumunuzu, eşlerinizin katılım durumunu ve otele giriş tarihinizi 8 Kasım Cuma 2019 tarihine kadar Genel Merkez Yerel Yönetimler Birimi'ne bildirmenizi rica ederim."

AÇILIŞ YAPACAK

Öte yandan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, taslak programa göre; Harmandalı Düzenli Atık Depolama alanında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önemli çevre yatırımlarından biri olan çöpten elektrik üretilecek tesisin açılış törenine de katılacağı belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli’de 21 Kasım’da açılış yapılacağını açıklamıştı.

KILIÇDAROĞLU ÖĞRETMENLERLE DE BULUŞACAK

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bir diğer programı ise Öğretmenler Günü dolayısıyla 23 Kasım akşamı düzenlenecek yemekli toplantıyla öğretmenlerle bir araya geleceği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.