Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8098
%0.22
Altın 2.617,030
%0.24
Bist-100 9.474,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper'den mesajlar

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper'den mesajlar

Kent gündemini ve yerel seçim sürecini değerlendiren CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Bayraklı’da seçimi tartışmasız önde bitireceklerini söyledi. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Alper'den mesajlar

  • Ege Postası
  • 10.01.2019 - 13:51

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, TV 35 Genel Koordinatörü Refik Pak’ın sorularını yanıtladı, gündemi değerlendirdi.

AK Parti’nin Bayraklı’da seçim kazanamayacağını savunan Başkan Alper, Bayraklı’da seçim kaybetme durumlarının sözkonusu bile olmadığını söyledi.

KİM GELİRSE GELSİN SEÇİMİ KAZANIRIZ

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, “Kişilerle işimiz yok bizim. Bayraklı’da seçim kaybetme durumumuz sözkonusu bile olamaz. Bayraklı’da adayın kim olduğunun önemi yok. Bayraklı Belediye Başkanımızın bugüne kadar ilçemizi markalaştırdı. Kim gelirse gelsin seçimi kazanırız, kaybetme korkumuz ve düşüncemiz yok. O yüzden kim atanırsa atansın hep beraber o adayın koluna girerek üçüncü iktidarımızı yaşamak için elimizden geleni yapacağız, kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

BAYRAKLI’YA ADAY DA ADAY ADAYI DA DEĞİLİM VE…

Bayraklı Belediye Başkanlığı’na aday olmadığının altını çizen Başkan Cemalettin Alper, bir sonraki dönem de ilçe başkanlığına da aday olmayacağını dile getirerek, “Bunu birçok kişi konuşuyor. Seçildiğim günden beri. Seçilen ilçe başkanlarının görevlerinin ve örgütün başında olmalı. Başkanlığı bir basamak olarak görmedim. Bazı ulaklar, kendini bilmezler bunun üzerinden siyaset yapıp Cemalettin Alper aday adayı diyor. Reklamın iyisi kötüsü yok. Net söylüyorum. Ben Bayraklı’ya aday da aday adayı da değilim. İlçe başkanıyım, örgütümün emrindeyim. Kişisel hırslarıma, egoma, kibre yenilmedim hiçbir zaman.Görevim Bayraklı’da adayımıza seçim kazandırmak. Görevim bittiğinde bir daha ilçe başkanlığına kesinlikle aday değilim. Zaten 3 dönem başkanlık yaptım. Bizden sonraki arkadaşımızın da yanında olacağıma ve sokakta çalışma sözü veriyorum” değerlendirmesini yaptı.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI

Başkanımız Hasan Karabağ, Büyükşehire başvurusunu yaptı. Tabanda, sokakta, halkla iç içe bir çalışma yaptık. 30 ilçede Hasan Karabağ’ın karşılığı var. Belediye başkanımız tamamen kendi kararıyla adaylıktan vazgeçti. Saygı duyuyoruz. Başkanımızın bu kararı sorgulamak yerine destek olmasını diliyorum. Partinin kurulları Karabağ’ı değerlendirmeyeceği anlamına gelmez.

GENEL BAŞKANIMIZ KİMİ TAKDİR EDERSE ETRAFINDA TOPLANIP ÇALIŞACAĞIZ

Kendisiyle görüştük. Ankara’ya gittim geldim. Bayraklı’da kimin aday olacağıyla ilgili bir çalışmamız yok. 19 aday adayı arkadaşımız var. Hepsinin de profili birbirinden düzgün ve liyakat sahibi. İl başkanımız, genel merkez yöneticilerimiz düşüncelerimizi zaten alacaklar. Biz de kiminle bir oy fazla alacaksak o adayla çalışacağız. Genel başkanımız kimi takdir ederse bize düşen görev örgüt olarak adayın etrafında toplanıp çalışacağız.

BAYRAKLI’DA SEÇİM KAYBETME DURUMUMUZ YOK

Kişilerle işimiz yok bizim. Bayraklı’da seçim kaybetme durumumuz sözkonusu bile olamaz. Bayraklı’da adayın kim olduğunun önemi yok. Bayraklı Belediye Başkanımızın bugüne kadar ilçemizi markalaştırdı. Kim gelirse gelsin seçimi kazanırız, kaybetme korkumuz ve düşüncemiz yok. O yüzden kim atanırsa atansın hep beraber o adayın koluna girerek üçüncü iktidarımızı yaşamak için elimizden geleni yapacağız, kimsenin kuşkusu olmasın.

ADAY ÜZERİNDEN KİM SPEKÜLASYON YAPARSA GEREĞİNİ YAPARIZ

Bayraklı’da 5 kadın adayımız var. Onlar da Bayraklı’da erkek kadın aday ayrımı söz konusu değil. Cinsiyet önemli değil, kim atanırsa atansın yüksek oyla kazanacağımıza  eminiz. Kim spekülasyon yaparsa ne gerekiyorsa yaparız. Kişilerle kurulmadı CHP. CHP halkın partisidir, kişilerin partisi değil. Örgütüme yönetimimle birlikte hizmet etme çabasındayız.

BAYRAKLI’YA ADAY DA ADAY ADAYI DA DEĞİLİM

Bunu birçok kişi konuşuyor. Seçildiğim günden beri. Seçilen ilçe başkanlarının görevlerinin ve örgütün başında olmalı. Başkanlığı bir basamak olarak görmedim. Bazı ulaklar, kendini bilmezler bunun üzerinden siyaset yapıp Cemalettin Alper aday adayı diyor. Reklamın iyisi kötüsü yok. Net söylüyorum. Ben Bayraklı’ya aday da aday adayı da değilim. İlçe başkanıyım, örgütümün emrindeyim. Kişisel hırslarıma, egoma, kibre yenilmedim hiçbir zaman.

SONRAKİ DÖNEM İLÇE BAŞKANLIĞINA DA ADAY DEĞİLİM

Görevim Bayraklı’da adayımıza seçim kazandırmak. Görevim bittiğinde bir daha ilçe başkanlığına kesinlikle aday değilim. Zaten 3 dönem başkanlık yaptım. Bizden sonraki arkadaşımızın da yanında olacağıma ve sokakta çalışma sözü veriyorum. Görev almadığım dönemde bile partimden kopmadım. İl yöneticiliğinden sonra da gelip mahalle temsilcisi oldum. Benim öyle hırslarım yok. Gelecekle ilgili hayallerim yok. Geleceği inşa etmekle hayalim var.

İLÇE BAŞKANI OLARAK ÖRGÜTÜMÜ SEÇİME HAZIRLAYACAĞIM

Siyasette tecrübenin yaşı yok. Yaşınız makamınız büyük olabilir, tecrübeli olduğunuz anlamına gelmez. Tecrübe partisine katkı sunan, sokakta olmak demektir. Ben CHP İlçe Başkanı olarak örgütümü seçime hazırlayacağım. Sokak efsaneleri ve dedikodulara kulak asmam. Laf taşıyanlarla işim olmaz. 2014 seçimlerinde de ilçe başkanıydım. Bugün de örgütümün başındayım. Bayraklı kolay bir yer değil. Bütün dengeleri gözeterek çalışıyoruz. Bayraklı’da diri ve canlı bir örgüt var.

HASAN KARABAĞ EFSANE BAŞKANLIK YAPMIŞTIR

Sosyal belediyecilik anlamında herşeyi yaptık. Bayraklı Belediye Başkanımız efsane bir başkanlık yapmıştır. Kim aday olursa olsun birlikte çalışacağız. Kimse Hasan Karabağ’ın partililiğini tartışamaz. Buna ben de izin vermem ilçe başkanı olarak.

CHP BAYRAKLI’DA SEÇİMİ TARTIŞMASIZ ÖNDE GÖTÜRECEKTİR

Sayın Ali Aslan AK Parti’nin adayı. İlçemize nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet ettik. İktidardan beklentilerimizi dile getirdik. Bayraklı’daki birçok devlet kurumunun belediyenin kiracısı olduğunu anlattım. Umarım bunu tamamlarlar. Nezaketli bir ziyaretti. Kendisine teşekkür ediyorum. Bayraklı’da CHP seçimi tartışmasız önde götürecektir.

SAYIN TUNCAY ÖZKAN DA GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ VE..

İmza atmadığınızda geçmişte YSK kararları var. Düşersiniz. Belli bir tarihi var, il başkanlığına o tarihe kadar bildirmek zorundasınız. Geçmiş dönemlerde Alaattin Yüksel başkanlık yaptı. Görüş alışverişi yapılırdı. İlçeleri ve ili dizayn ederlerdi. Genel sekreterimiz Kamil Okyay Sındır tüm ilçe başkanları toplantısına katılırdı. Gayet de doğaldı. Kimse bunu tartışmazdı. Kamil Bey de Alaattin Bey de bana göre doğru hamleler yapıyordu. Sayın Tuncay Özkan da partimizin vekili, parti meclisi üyesi. Genel başkan yardımcımız. İzmir’e gelip, 11 değil 30 ilçe başkanı birlikteyiz.

ÖZKAN’I YIPRATMANIN KİMSEYE FAYDA GETİRECEĞİNE İNANMIYORUM

Sayın Tuncay Özkan hiçbir ilçeyi dizayn edeceğim, aday yapacağım dediğini ne duydum ne şahit oldum. Öyle olsa benden de isterdi. Asla öyle bir şey yok. Elbette birin düşünüyorsa bizimle paylaşacaktır. Katkı koyabilecek bir adaysa destekleriz. Kriz yaratacak bir karakterde değilim. Görevim partiyi toparlayıp seçime odaklanmak. Sayın Tuncay Özkan CHP Genel Başkan Yardımcısı. Bugün arasa yine gider yemek de yerim çay da içerim. Kamuoyuna yansıdığı gibi bir durum söz konusu değil. Küçük işlerle onu yıpratmanın kimseye fayda getireceğine inanmıyorum.

GENEL BAŞKAN VE GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ KİMİ ATARSA ATASIN…

Bu konuda MYK, PM ve genel başkanımız tam yetkilidir. Aday olan arkadaşları değerlendirmek, dengeleri düşünmek genel başkanımızın görevidir. Kimi atarsa atasın adayın etrafında toplanıp çalışacağız.

AK PARTİ BİZİM İÇİN İZMİR’DE TEHLİKE OLUŞTURMUYOR

AK Parti bizim için İzmir’de tehlike oluşturmuyor. En iyi cevabı halk sandıkta verecektir. Büyükşehir başkanımız 14 yıldır gerçekten sokak sokak çalışmış, birçok projeye imza atmıştır. İzmirli de sandıkta oyunu vererek teşekkürünü sunmuştur. Halkın bize verdiği 5 yıllık karneyi ve sınavı en iyi şekilde tamamlamak bizim görevimiz. O nedenle bürokrasi belediyecilikte önemli. Bürokrasi yön vermeye çalışırsa topal ördek gibi olur. Siyasetin bürokrasiyi yönetmesi gerektiğine inanıyorum. Belediyeler siyasi kurumlardır.

İÇE DÖNÜK SİYASETİ BİR KENARA BIRAKALIM

İçe dönük siyaseti bir kenara bırakalım. Kendi belediye başkanınızı, ilçe başkanınızı, bürokratınızı eleştirmekle kimse bir yere varamaz. Sokağın da inancı kalmaz size. Siyasi kadrolar çok önemli o nedenle.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.