Dolar 32,5208
%-0.08
Euro 34,7793
%-0.25
Altın 2.423,750
%-0.26
Bist-100 9.733,00
%0.92

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’dan İstanbul’da tam saha pres

CHP Bayraklı’dan İstanbul’da tam saha pres

Bayraklı Belediye Başkanı CHP'li Serdar Sandal İstanbul’daki çalışmalarına soluksuz devam ederken “İstanbullu aradığı ışığı İmamoğlu’nda buldu” dedi. CHP Bayraklı’dan üç ilçede tam saha pres

  • Ege Postası
  • 18.06.2019 - 12:48

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI- Dün İstanbul’a giden Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İstanbul’da Bayraklı’nın sosyal yapısına yakın ilçelerden Esenler, Bağcılar ve Sultangazi'de Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek veren Bayraklı ekibi sokağın nabzını Egepostası’na anlattı:

İSTANBULLU ARADIĞI IŞIĞI İMAMOĞLU’NDA BULDU

İstanbul’da CHP Bayraklı ekibiyle seçime 5 gün kala sokağın nabzını tutan Başkan Sandal “İstanbul’da bulunmaktan son derece mutluyuz. Çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Sokaklarda sayın İmamoğlu’na yönelik ciddi bir teveccüh var. Bunu konuştuğum hemen her İstanbullu da görüyorum. Bence artık vatandaşın yeni bir siyaset, yeni bir anlayış, sistem odaklı, israf yapmayan, toplum önceliklerini dikkate alan, toplumun tamamına dokunan siyaset anlayışına ihtiyacı var. Bu ihtiyaç İstanbul’da hat safhada. İstanbullu aradığı ışığı da Ekrem İmamoğlu’nda buldu. Bu durum sahada çok rahat çalışmamıza neden oluyor. Her şey güzel olacak” dedi.

‘ELİMİZDEN GELEN KATKIYI KOYACAĞIZ’

İmamoğlu’na destek kampanyasının çok iyi geçtiğini belirten CHP Bayraklı İlçe Başkan Cemalettin Alper “Dün Esenlerdeydik. Bugün Bağcılar’dayız. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na destek vereceğimiz ilçeler, soysal yapı olarak Bayraklımızın Cengiz Han Mahallesi'ne benziyor.  O yüzden tanıdık yüzler görüyor gibiyiz. Başkanımız sokağa hakim olduğu için hemen halkla kontak kuruyor, çok güzel karşılık alıyor. Yarın da Sultangazi’deyiz. İstanbul’da her şey daha güzel olsun diye elimizden gelen katkıyı koyacağız üç gün boyunca” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.